”Micul nostru boboc de trandafir”, a scris pe Instagram actrița în vârstă de 39 de ani, făcând un joc de cuvinte, din moment ce unul dintre prenume este chiar ”Trandafir” (Rose).

 

View this post on Instagram

 

?Our little rosebud?

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Peste 1.370.000 de fani au ținut să o felicite și să-și arate admirația pentru Rani Rose, fetița lui Kate Hudson și a lui Danny Fujikawa.

Primul prenume al fetiței este inspirat de cel al bunicului actriței, de care aceasta a mărturisit că îi este foarte dor. ”Ron a fost cel mai special om și ne este foarte dor de el. Să o numit după el este o onoare”, scria Kate pe Instagram imediat cum a născut.

Trei copii cu trei bărbați

Vedeta mai are doi băieți, unul provenit din mariajul cu Chris Robinson, fost solist al The Black Crowes, şi unul cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, cu care a fost logodită. Băiatul cel mare al lui Kate, Ryder Russell, are 14 ani, iar Bingham Hawn are 7 ani.

De-a lungul sarcinii, Kate și-a ținut fanii la curent cu starea sa, iar aceștia au văzut una dintre cele mai fericite femei, semn că actrița chiar și-a dorit mult încă un copil. A fost fericită, în ciuda faptului că, mărturisește ea, a fost cea mai grea dintre sarcini, cel puțin în prima sa parte, când Kate a avut non-stop grețuri.

Foto: Instagram

Vezi și Actrița Kate Hudson a născut cel de-al treielea copil al său. Ce nume neobișnuit a ales pentru fetiță!

Citește și: