O știi dintr-un serial al anilor 90, când era doar o puștoaică. Nu mai seamănă deloc. Acum nu ai mai recunoaște-o | GALERIE FOTO

DJ Tanner Full House

O mai ții minte pe DJ Tanner, sora mai mare din serialul ”Full House”? N-ai cum să nu ți-o amintești, coafura ei devenind emblematică pentru acea perioadă și inspirând multe tinere, inclusiv din România.

Dacă în acea vreme Candace Cameron Bure era doar o puștoaică, iată-o ajunsă la 41 de ani și mamă a trei copii. Deși e în formă maximă, puțini ar mai recunoaște-o însă.

A suferit mulți ani de bulimie

Realitatea e că actrița a trecut prin niște schimbări majore de imagine, având fluctuații mari de greutate. Într-un interviu recent, ea a declarat că, de la 20 de ani, s-au luptat cu bulimia timp de mai mulți ani.

În prezent, și-a găsit regimul care pentru ea funcționează, iar acesta constă mai mult în fructe, legume, quinoa în cantități mari, humus și supe. Actrița nu consumă lactate, zahăr și făină albă.

Înainte de a merge la sală (ceea ce se întâmplă de mai multe ori pe săptămână), Candace mănâncă cereale integrale și carbohidrați. După antrenament regula e să consume un shake de proteine, a mai povestit ea.

Când nu merge la sală, aleargă și face pilates. Ca orice vedetă de la Hollywood care se respectă, Candace are și un antrenor personal.

Foto: YouTube/Instagram

Vezi și Au trecut 40 de ani de la premiera filmului Grease, cu John Travolta și Olivia Newton John. Cum arătau atunci și cum arată acum | GALERIE FOTO

Citește și: