În ce zodii se află dușmanii Leilor! Iată cu cine se confruntă toată viața zodia Leu

În ce zodii se află dușmanii Leilor

Compatibilitatea dintre zodii, cercetată de astrologi de secole întregi, ne arată nu doar sufletul pereche sau prietenii cei mai buni, ci și inamicii. Iată în ce zodii se nasc dușmanii Leilor și cine le pune bețe-n roate când are ocazia.

 

Prietenii Leilor sunt la fel de ambițioși, altruiști și curajoși ca ei și cei mai buni se vor găsi în zodia Săgetătorului. Dar dușmanii Leilor pot apărea în mai multe zodii, printre care Rac sau Capricorn.

Acest lucru nu înseamnă că Leii vor fi la cuțite cu orice Rac sau cu orice persoană născută în Capricorn, dar cu unii dintre ei, da. Și iată de ce!

Dușmanii Leilor pot fi în zodiile cu semn de Apă

Leii nu se vor înțelege niciodată prea bine cu nativii din semne de Apă, precum Racii, Peștii sau Scorpionii. Dar dintre aceștia, dușmanii Leilor cei mai mari vor fi bărbații din Rac. Pe femeile Rac, un Leu le fascinează, dar pe un bărbat din Rac, Leul este inamicul lui și în viața socială, și în carieră. Racul speră în secret să aibă parte de popularitatea și succesul Leului și îl invidiază din tot sufletul. Dacă se poate răzbuna pe un Leu, o va face cu pasiune!

Leii și Capricornii nu se vor înțelege niciodată

Capricornul nu este răzbunător din fire, dar Leul reușește mai mereu să îl scoată din pepeni și îl provoacă. Leii au o atitudine mai nepăsătoare și mai relaxată față de tot, ceea ce îi irită cumplit pe Capricorni și simt nevoia să îi pună la punct. Un bărbat din Capricorn va fi mereu rival cu un Leu. Iar o femeie din Capricorn se va plictisi de aerele Leului și îl va da afară din viața ei.

Relații tensionate și cu nativii Pești

Peștii sunt și ei dușmanii Leilor, pentru că pur și simplu nu îi înțeleg. Brutalitatea, sinceritatea și acțiunea directă a Leilor îi va răni întotdeauna pe nativii Pești care sunt mai sensibili și mai diplomați. Femeia Pești devine foarte ușor geloasă pe un Leu și poate pune la cale o răzbunare, dacă este provocată.

sursa foto: 123rf.com