În anii 90 făcea furori cu abdomenul lui sculptat. Cum arată acum Peter Andre, în postura de tătic | GALERIE FOTO

În anii 90 făcea furori cu abdomenul lui sculptat. Cum arată acum Peter Andre, în postura de tătic | GALERIE FOTO

În anii 90, Peter Andre era pe val. În toate discotecile se auzea melodia sa 'Mysterious Girl'. În plus, abdomenul său sculptat era greu de trecut cu vederea.

Anii au trecut și, din fericire, nu l-au schimbat prea mult. Abdomenul nu mai e ce-a fost, dar nici Peter Andre nu mai are 20 de ani. La cei 45 de ani ai săi, e tată a patru copii, născuți de două femei.

Doi – Junior, de 13 ani, și Princess, de 11 ani – sunt rezultați din căsătoria cu Katie Price, vedetă de reality show în Marea Britanie, iar ceilalți doi – Amelia, de 4 ani, și Theo, de un an și 9 luni – din mariajul actual.

Peter Andre admite el însuși că nu e simplu să ai atâția copii. Artistul a declarat recent că face tot posibilul să petreacă timp în mod egal cu fiecare dintre copii, dar provocarea e foarte mare, mai cu seamă că el însuși are un program haotic.

Recent, a reușit însă să meargă cu actuala soție și cu toți cei patru copii în vacanță în Florida, SUA.

În iunie, copiii cei mari ai cântărețului s-au mutat la tatăl lor, mama lor divorțând. Peter și Katie au decis ca așa e cel mai bine, cel puțin o perioadă, până ce Katie se va pune pe picioare.

Katie Price mai are încă trei copii în afara lui Junior și Princess. Cel mare, Harvey, are 16 ani, iar cei mici 5 și, respectiv, 4 ani.

Vezi și Îi mai ții minte pe sextupleții care aveau un reality show, copiii cuplului Gosselin? Iată-i cum arată acum, la ani distanță de la emisiune

Citește și: