• o pungă macaroane scurte
  • 250 g telemea
  • câteva flori de broccoli
  • 2 ouă
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smântână
  • 50 g cașcaval
  • 25 g unt
  1. Macaroanele și broccoli se pun la fiert în vase separate aproximativ 10 minute, fiecare.
  2. Ouăle se bat bine într-un castron împreună cu laptele și smântâna.
  3. Într-un vas de cuptor uns în prealabil cu unt se pun pastele gata fierte și scurse de apă și broccoli, la fel, și se adaugă telemeaua sfărâmată.
  4. Se toarnă laptele cu ouăle bătute și se dă la cuptor pentru 10 minute. Se scoate, se presară cașcaval ras peste macaroane și se mai lasă 10 minute la cuptor, înainte de a fi servite.

Sursa foto:Shutterstock

Mai multe retete gasiti pe site-ul www.retetepractice.ro