Lenjeria joacă un rol deosebit de important în toată această ecuație, fiind necesară alegerea uneia corespunzătoare pentru asigurarea unui confort pe măsură. Brodank Comarnic, companie cu vechime de piața de profil, iese înaintea tuturor celor interesați, cu cele mai diversificate soluții atât pentru spațiile rezidențiale, cât și hoteliere, disponibile pe lenjerii-hotel.ro.

Există o sumedenie de factori care influențează calitatea somnului, începând de la saltea și până la perne, pilote și lenjerii hoteluri. În cadrul acestui articol va fi abordată tema lenjeriei, pentru ca fiecare să facă o alegere inspirată a acesteia.

Încă de la început, un lucru este sigur și anume faptul că întotdeauna trebuie să se mizeze pe calitate, pe estetică și confort. Toate acestea merg mână în mână și lipsa unei caracteristici le influențează și pe celelalte.

Poate că cea mai dificilă alegere la acest capitol o are de făcut administratorul de hotel. Este cel care trebuie să pună în balanță nevoile, cererile și alte aspecte pentru a ajunge la o concluzie cât mai convenabilă, dovedită și pe termen lung. Iată care sunt câțiva dintre factorii cei mai importanți pe care acesta trebuie să îi aibă în vedere.

Dimensiuni

Oricine știe că acesta este un criteriu esențial în alegerea celei mai potrivite lenjerii pentru hotel. Nici un produs prea mic nu este de dorit, însă nici unul prea mare, pentru că incomodează. Din punct de vedere standard, există două tipuri de lenjerii utilizate și anume cele pentru paturi de o persoană (fie de 140 x 200 cm, fie 160 x 200 cm), respectiv cele pentru pat dublu (200 x 200 cm, 220 x 200 cm).

De asemenea, specialiștii din spatele site-ului lenjerii-hotel.ro recomandă acordarea unei atenții sporite atunci când vine vorba despre dimensiuni. Spre exemplu, e necesară o rezervă de 30 cm pentru fiecare latură a cearșafului, astfel ca fixarea să fie una corespunzătoare și practică.

Materiale

Neapărat necesar pentru ca somnul să fie unul neîntrerupt este ca materialul să fie de calitate. Administratorii de hotel ar trebui să aibă în vedere acest aspect mai ales că trebuie să comande o cantitate crescută. De altfel, au nevoie să le utilizeze pentru un timp îndelungat, ceea ce înseamnă că cel mai rentabil este un material de calitate.

Există opțiuni vaste din acest punct de vedere – microfibre, bumbac, satin, mătase, tricot, poliester etc. Cei mai mulți aleg bumbacul, pentru că oferă rezistență crescută și utilizare de durată, chiar și după multiple spălări. De asemenea, este confortabil și prietenos cu pielea – nu cauzează alergii sau iritații ale acesteia.

Asta se datorează faptului că lenjeria este antialergică, dar și pentru că este superioară din punct de vedere al calității. De obicei disponibil în mai multe variante, materialul oferă un plus de confort. Spre exemplu, cel de tip egiptean prezintă o suprafață lucioasă, netedă, ceea ce sporește din start nivelul de confort al beneficiarului.

Țesătura și densitatea acesteia dictează într-o mare măsură rezistența produsului. Așadar, cu cât este mai dens, cu atât se va păstra într-o formulă estetică pentru un timp mai îndelungat, dar va trece și mai bine peste spălările și utilizările repetate. Pe timp de iarnă păstrează căldura cu eficiență, iar în timpul verii asigură răcoarea necesară pentru un somn prielnic. Desigur, fiecare tip de material prezintă beneficiile sale, rămânând la alegerea utilizatorilor acest detaliu, dictat uneori și de prețuri.

Modele

Fără doar și poate cea mai bună alegere din acest punct de vedere o oferă un magazin de specialitate care oferă opțiuni diverse. Cu toate că preferate sunt de obicei lenjeriile albe, deseori și cele care vin sub diverse modele, imprimeuri și culori sunt de dorit. Asta depinde de dorințele administratorilor și de măsura în care contribuie la înfrumusețarea decorului din camere.

Desigur, contează și mult dacă necesită o întreținere pretențioasă sau nu. Pot completa cu desăvârșire un interior atunci când se ține cont de armonia cromatică.

Nu în ultimul rând, prețul este un aspect de avut în vedere. Deși acesta ar trebui să fie mai puțin relevant atunci când vine vorba de o lenjerie de calitate, deseori produsele unor magazine specializate le ridică mai mult decât se cuvine.

Lenjerii-hotel.ro este o recomandare excelentă în acest sens, întrucât produsele vizează fiecare categorie de clienți, oferind opțiuni multiple pentru fiecare dintre aceștia.