Duminica aceasta, 20 septembrie, de la ora 15.00, la TVR 2, în cea de a doua gală a sezonului al cincilea, Paul Surugiu-Fuego a pregătit o ediție de zile mari, muzicală, cu eroi pe care sigur așteptați să revedeți și cu exclusivități una și una. Astfel, veți avea ocazia să-i revedeți în platou, la canapea, povestind și lăcrimând împreună, în premieră, pe cei trei bărbați ai familiei Geambașu reuniți – Petre, Călin și Davin Geambașu. Vom vedea trei generații de artiști care fac performanță și care au înțeles că vremea este cea care șterge răni.

 Călin va lăcrima amintindu-și de perioada “Școlii Vedetelor”, iar Davin va face o exemplificare a talentului său la tobe și va povesti despre dragostea pentru Michael Jackson, cântându-ne, în exclusivitate împreună. Petre Geambașu, vizibil emoționat, va povesti despre Călin și despre dragostea de bunic pentru Davin. De asemenea, tot duminică vom celebra și cei 40 de ani de carieră ai cuplului muzical Doina Spătaru și Petre Geambașu, cel mai longeviv cuplu din istoria noastră. Ei ne vor povesti despre amintirile din turnee, despre durerile și suferințele lor și dacă au vrut sau nu să rămână vreodată în afara României. Ne aduc duete romantice și ne bucură cu prezența lor tonică!

De asemenea, în cadrul rubricii “ROMÂNIA DE PE COCLAURI”, minunatul Iosif Ciunterei, tânărul care luptă pentru promovarea și păstrarea autenticului, ne va prezenta modalitatea prin care se face bulionul de casă, printr-o rețetă simplă, dar plină de înțelepciune, propusă de o simpatico bătrână din Bonțida, județul Cluj.

Revine la noi frumoasa și romantic Ileana Șipoteanu care face declarații incendiare despre felul ei de-a fi, surprinzându-ne pe toți. Ne încântă cu cea mai recentă melodie a ei și ne povestește despre fiica sa cu regretatul Dumitru Lupu. Totodată, aceasta ne oferă un duet atipic, spectaculos, cu Paul Surugiu Fuego, ducându-ne cu gândul la mare și la frumusețile ei.

În exclusivitate, Marcel Pavel ne cântă și ne încântă și ne povestește cum a trecut peste perioada grea din pandemie și peste diagnosticul greu pe care l-a avut. De asemenea, el ne spune de ce s-a apucat de Conservator și ne cântă, alături de Fuego, un omagiu dedicat părinților, pe un text de referință scris de Adrian Păunescu. Fuego are și el premiere muzicale, iar Supermarket și baletul condus de Florin Mariș vor fi aproape de noi, ca de fiecare data! Nu ratați o ediție plină de exclusivități!