”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts, un roman de dragoste așa cum îți doreai să citești

”Îmblânzind-o pe Natasha” de Nora Roberts

'Îmblânzind-o pe Natasha' este primul roman dintr-o nouă serie creată de îndrăgita Nora Roberts. Natasha Stanislaski este o fostă balerină de origine ucrainiană. A renunțat destul de devreme la profesia care a făcut-o faimoasă, dar i-a și adus multe necazuri. În prezent, s-a retras într-un mic orășel din West Virginia și se ocupă de un magazin de jucării.

'Îmblânzind-o pe Natasha' de Nora Roberts, un roman despre o a doua șansă

Spence Kimball este un profesor universitar și compozitor cunoscut. După moartea soției, își crește singur fiica, Freddie. Dragostea micuței l-a făcut să uite de necazurile pe care le-a avut în trecut. Tasha nu și-a depășit însă traumele și se ferește de o nouă poveste de dragoste. Magazinul îi ocupă tot timpul și se simte bine așa. Totuși, întâlnirea cu Spence este una electrizantă. Atracția apare din prima clipă. Dar relația lor nu pare că are vreu viitor, mai ales că Tasha crede la început că are în față un bărbat căsătorit dornic de o aventură.

Citește un nou roman de dragoste marca Nora Roberts: 'Îmblânzind-o pe Natasha' și află cum decurge povestea dintre cei doi și dacă au șanse de reușită. Vei găsi cartea începând cu ziua de vineri, 30 iunie, la toate punctele de difuzare a presei în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei.