Imaginile cu prințul Harry și Meghan Markle care au cucerit întreaga lume! Iubirea lor e mai presus de orice protocol regal

Imaginile cu prințul Harry și Meghan Markle care au cucerit întreaga lume! Iubirea lor e mai presus de orice protocol regal

Meghan Markle și prințul Harry se află într-un turneu regal de 10 zile în Africa de Sud, însă imaginile cu cei doi au cucerit întreg mapamondul, arătând tuturor cât de mult se iubesc și în ciuda a tot ce s-a scris despre ei, au o relație perfectă la care mulți doar visează.

 

Mezinul familiei regale radiază de fericire lângă frumoasa Meghan Markle și este topit după soția lui, iar fosta actriță americană este îndrăgostită lulea de celebrul roșcovan. Drept dovadă stau imaginile din turneul din Africa, unde cei doi au fost surprinși numai ținându-se de mână și sorbindu-se din priviri.

 

Mai mult, iubirea lor pare să fie mai presus de orice protocol regal. Astfel, nu le-a păsat că sunt în public și cei doi și-au oferit momente tandre și chiar s-au sărutat în fața tuturor, deși acest lucru contravine regulamentului regal.

 

View this post on Instagram

 

Seeing the love between these two never gets old. ❤️ Click the link in bio for the sweetest PDA moments from the #SussexRoyalTour.

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

În ciuda faptului că s-a scris că Meghan și Harry ar avea probleme în căsnicie pentru că fosta actriță americană nu se poate adapta nouluis tatu regal, se pare că cei doi se înțeleg de minune, iar în turneul din Africa vedeta din serialul „Suits' a demonstrat fără doar și poate că are stofă de prințesă.

 

Mai mult, oamenii s-au declarat cuceriți de frumusețea lui Meghan. Imaginile cu ea din timpul vizitei la moscheea Auwal, unde poartă o eșarfă crem pe cap au cucerit internetul, iar fanii au declarată că ducesa de Sussex este „o adevărată prințesă' și este „ireal de frumoasă'.

Citește și: