Imaginile cu Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, la o masă în familie,  au cucerit internetul. Detaliul oberservat de fani

Imaginile cu Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, la o masă în familie,  au cucerit internetul. Detaliul oberservat de fani

Imaginile cu  Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, la o masă în familie,  au cucerit internetul. Și asta pentru că familia Douglas care include patru generații, de la bătrânul Kirk Douglas (102 ani) până la micuța Lua (20 de luni), au fost surprinși, într-o reuniune memorabilă.

Fotografiile postate în mediul online de către Cameron (40 de ani), fiul actorului Michael Douglas, şi Kelsey (27 de ani), fiica producătorului Peter Douglas, înfăţişează cele patru generaţii ale familiei, aflate în jurul mesei din grădina casei din Beverly Hills a lui Michael Douglas (74 de ani) şi a soţiei sale, actriţa Catherine Zeta-Jones (49 de ani). Au fost prezenți și copiii cuplului, Dylan, în vârstă de 19 ani, și Carys, în vârstă de 16 ani.

În centrul atenției tuturor s-au aflat cel mai în vârstă membru al familiei, legendarul actor Kirk Douglas, ajuns la 102 ani, și soția sa, Anne, în vârstă de 100 de ani, dar și cel mai tânăr membru, nepoata lui Michael, Lua Izzy, în vârstă de un an și opt luni.

Cu numeroasele tatuaje la vedere, Cameron, cel mai mare fiu al lui Michael și al fostei lui soții, Diandra Luker (63 de ani), a pozat lângă partenera lui și mama fetiței, Vivianne Thibes (41 de ani), actriță și profesoară de yoga.

Fanii actorilor au observat că după ani mai tulburi, Cameron pare să fi scăpat de tentațiile periculoase după ce a stat șapte ani în închisoare pentru trafic de droguri. El a fost condamnat în 2010 la cinci ani de închisoare pentru trafic de crystal meth și posesie de heroină. Sentința aproape i-a fost dublată când a fost prins în timp ce încerca să le vândă unor deținuți medicamente care se prescriu numai cu rețetă, notează Daily Mail.

De asemenea, la prânz au mai fost invitaţi şi fratele lui Michael Douglas, Peter, dar şi Joel şi fiul său, Jason (16 ani).  Kelsey a scris în descrierea fotografiei postate pe Instagram: „O masă cu o genealogie puternică, apetit crescut şi împărţirea dragostei în familie.

Citește și: