Imaginile cu Klaus Iohannis care au cucerit internetul și s-au viralizat rapid. „James Bond de România. Super ținuta. Vă stă bine”

Imaginile cu Klaus Iohannis care au cucerit internetul și s-au viralizat rapid. „James Bond de România. Super ținuta. Vă stă bine”

Președintele României a cucerit internetul cu pozele pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram, de la o vizită la baza Mihail Kogălniceanu din Constanța, unde s-a întâlnit cu militari români și ai forțelor aliate, aflați pe teritoriul țării noastre.

Klaus Iohannis a atras admirația tuturor și numai cuvinte de laudă cu apariția sa. Îmbrăcat la pantaloni și cămașă albă cu sacou bleumarin și o pereche de ochelari aviator, președintele pare desprins din filmele de James Bond cu ținuta sa. Internauții nu au contenit cu mesaje la adresa lui Iohannis în care spun că parcă ar fi actor, și îl compară ba cu  „Terminatorul' (Arnold Schwarzenegger-Terminator), ba cu James Bond.

„James Bond de România. Super ținuta. Vă stă bine', „Varianta mai sexi a lui James Bond' , „Parcă e Terminator Mr.President', „Cineva să o photoshopeze și să adauge o explozie în spate!!', „Ia și tu niște sfaturi de fashion de la domn președinte ', „:)Chipes, domn’ președinte! Vă prind bine ochelarii de soare!', au fost câteva dintre comentariile internauțiilor.

Nici prima doamnă nu a rămas indiferent și a dat la imaginile cu soțul ei un emoticon cu inimioare.