Imaginile cu Kate Middleton pe care regina nu vrea să le vadă. Singurul lucru pe care îl urăște la ducesă și pe care i-a interzis să-l facă, însă ea nu a ascultat-o

printesa Charlotte

Imaginile cu Kate Middleton pe care regina nu vrea să le vadă. Ducesa de Cambridge a fost în weekend, cu prințesa Charlotte și prințul George,  să-l urmărească pe prințul William la un meci caritabil de polo, la clubul Beaufort. Însă a fost surprinsă într-o ipostază care nu e deloc pe placul reginei.

 

Cei trei se pare că s-au distrat foarte bine,  s-au jucat și au alergat pe iarbă. Deși soția prințului William a atras admirația tuturor cu ținuta ei, care i-a pus în evidență silueta perfectă, apariția ei nu a fost deloc pe placul reginei. Și asta, pentru că ducesa de Cambridge a încălcat singurul lucru pe care Suverana i l-a interzis și i-a spus cinstit că îl urăște la ea.

Citește și: Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun. A împlinit 60 de ani, dar oamenii nu o mai recunosc pe stradă. Drama care i-a marcat viața

Kate Middleton a încălcat cerința reginei

Mai exact, Elisabeta a II-a nu suportă pantofii cu platforme și le-a interzis membrelor familiei regale, în special lui Catherine, să mai poarte așa ceva pentru că se fac de râs. Însă, Kate e încântată de platforme pentru că le consideră comode și îi e mult mai ușor să alerge așa după cei mici. Drept urmare, de câte ori nu se întâlnește cu regina, soția prințului William renunță la tocurile incomode pentru platforme. Însă, Kate a fost fotografiată de jurnaliștii aflați la eveniment, iar imaginile cu ea s-au viralizat imediat.

O sursa din administratia regala a declarat, într-un interviu mai vechi,  pentru revista americana Vanity Fair ca regina nu suporta sa o vada pe Kate Middleton încălâată cu platforme. Deși este preferata ei, Suverana i-ar fi spus soției prințului William că o deranjează teribil că ea poartă astfel de  încălțări. „Regina nu este un fan al pantofiilor cu platforme. Nu îi plac deloc și femeile din familia ei știu acest lucru', a spus sursa.

 

 

Citește și: