Imaginile cu Justin Trudeau și Emmanuel Macron, ținta glumelor pe internet: „Formează un cuplu frumos”

Imaginile cu Justin Trudeau și Emmanuel Macron, ținta glumelor pe internet: „Formează un cuplu frumos”

Emmanuel Macron rămâne unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. Imaginile cu premierul canadian Justin Trudeau și președintele Franței  au cucerit internetul, devenind cele mai dezbătute fotografii de la Summitul G7, ce are loc în Taormina, Sicilia, dar și ținta glumelor internauțiilor.

Premierul canadian și președintele francez au fost surprinși plimbându-se prin stațiunea italiană Taormina. Emmanuel Macron și Justin Trudeau au discutat despre principalele dosare internaționale, precum lupta împotriva terorismului, încălzire globală, cooperare economică, criza siriană sau Coreea de Nord, însă cei doi au ajuns în centrul atenție pe rețelele de socializare, nu pentru discuțiile lor politice, ci pentru ipostazele în care au fost surprinși, ce au iscat numeroase glume pe internet.

 

„Prietenia fraco-canadiană are un nou chip', a scris  Emmanuel Macron pe Twitter despre discuția lui Trudeau, publicând și  o filmare cu el, alături de premierul canadian, însă de aici au pornit o grămadă de glume care mai de care mai amuzante, având în vedere relația lor, „bromance'.

„Plimbarea de vară a lui Macon și Trudeau în Sicilia arată foarte romantică',  „Nu pot să cred că Justin l-a cerut deja în căsătorie', „OMG. Am crezut că Macron a ales o floare de pe perete ca să i-o ofere lui Trudeau ', „Relația Macron-Trudeau a început', „Formează un cuplu frumos',  „Justin avea întotdeauna un dinte dulce. A avut ceva pentru deserturile franceze. În sfârșit, a găsit singurul desert pestecare nu a putut să treacă- Macron', au fost câteva dintre mesajele care au curs pe rețelele de socializare.

Despre Macron s-a mai spus  în timpul campaniei sale electorale că ar fi homosexual. Un politician italian, Mario Adinolfi, a declarat despre președintele Franței că-și folosește  soția; Brigitte, care este cu 24 de ani mai în vârstă,  ca paravan ca să-și ascundă orientarea sexuală.  Adinolfi susține că relația dintre Macron și Brigitte  nu este deloc naturală, noul președintele francez, fiind cu 24 de ani mai tânăr decât soția lui.

Zvonurile că Macron ar fi gay au început în timpul campaniei să fie împrăștiate de Russia Today și Sputnik, site-uri apropiate lui Putin. În plus, jurnaliștii ruși scriau că iubitul secret al lui Emmanuel ar fi fost Mathieu Gallet, președintele postului Radio France. Un alt motiv care a dat de gândit a fost și faptul că Macron era susținut de faimosul om de afaceri,  Pierre Bergé,un homosexual declarat, care sprijină căsătoriile între persoanele de același sex.

 

Citește și: