Imagini rare cu Gina Pistol și Smiley împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Imagini rare cu Gina Pistol și Smiley împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund de ochii lumii. Cei doi au au postat primele imagini cu ei pe rețelele de socializare. 

 

Smiley şi Gina Pistol au petrecut Crăciunul la munte alături de mai mulți prieteni din gașca de la casa de producție a lui Smiley, Hahaha, după cum se vede în imagini. După ce timp de mai bine de 2 ani s-au ferit de ochii curioșilor, iată că acum își trăiesc dragostea în fața tuturor.

Cel care a spart gheața și a publicat prima poză pe Instagram cu iubita lui a fost Smiley. Solistul a postat o imagine în care apare și Gina Pistol în zăpadă, fără a specifica însă cu tag. Într-una dintre poze se poate vedea cum artistul o aruncă pe blondină în nămeți.

Ne-am strâns gașcă mare și am transformat o cabană în casa noastră pentru 3 zile. Am simțit că avem un Crăciun prelungit… ce credeți? CU ZĂPADĂ! Ne-am jucat mima, Vârcolacii și am râs non-stop! Ne simțim bine în familie! Mai facem!', este mesajul postat pe pagina de Instagram Hahaha Production.

În septembrie, Smiley și-a recunoscut relația care dura de câțiva ani cu Gina Pistol.  „Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat artistul  în revista Unica.

Citește și: