Imagini rare cu Antonia și mama ei! Denise Iacobescu arată la 50 de ani ca la 20. Este uluitor de frumoasă

Imagini rare cu Antonia și mama ei! Denise Iacobescu arată la 50 de ani ca la 20. Este uluitor de frumoasă

Frumoasa Antonia este ocupată cu filmările de la show-ul  'The Four – Cei 4' de la Antena 1, care va fi difuzat începând cu 31 martie. Însă, artista s-a emoționat foarte tare când mama ei și-a făcut apariția pe platoul de filmare, unde a venit să-i aducă o gustare.

 

 

Antonia (28 de ani)  are o relație foarte specială cu mama ei, Denise Iacobescu, fiind extrem de apropiate. De când a început filmările la noua emisiune, mama ei este cea care o ajută cu copiii și are grijă de ei. Însă, Denise nu își neglijează nici fiica și își face timp să o răsfețe și pe ea. Așadar, aceasta i-a făcut o surpriză uriașă Antoniei, și a venit pe platoul de filmare de la show-ul „The Four-Cei 4' ca să-i aducă o gustare sănătoasă și a avut grijă ca fiica ei să mănânce într-o pauză de filmare.

Citește și: Mesajul dur al fiicei lui Andrei Gheorghe: „Tatăl meu a fost unul dintre luptătorii pentru demnitate şi vă rog…'

Antonia seamănă perfect cu mama ei

'E prima zi în care reușesc să ajung, am tot încercat să vin la fiica mea, dar am fost cu cei mici până acum, am avut grijă de ei. Mă bucur pentru Antonia, e o experiență nouă pentru ea. Avea puțin emoții, când m-a anunțat că va fi jurat era foarte entuziasmată, e ceva constructiv pentru ea', ne-a povestit Denise Iacobescu.

De altfel, mama Antoniei a avut ocazia să îi cunoască și pe ceilalți trei jurați și chiar și-a făcut o poză alături de Carlas Dreams. 'Atmosfera la filmări e foarte cool, fiecare jurat are personalitatea lui, concurenții la fel. Uneori se întâmplă să fie totul previzibil, cumva știi la ce să te aștepți în astfel de competiții, dar acesta este diferit de restul show-urilor. I-am cunoscut și pe colegii jurați ai Antoniei, Carlas Dreams e un tip mai calculat, mai retras, gândește totul înainte, iar Cheloo e foarte haios, are stilul lui', a mai spus mama Antoniei. Denise uimește din nou cu fruusețea ei. Acesta a profitat de ocazie și a făcut o poză cu Carlas Dreams, în care aceasta pare o puștoaică de 20 de ani.

Antonia a moștenit fără îndoială, trăsăturile mamei sale, care afișează o siluetă de invidiat și nu-și arată deloc vârsta, părând mai degrabă, sora Antoniei, nu mama.  Denise recunoaște că are gene bune și nu a apelat la chirurgia estetică pentru a arăta așa. Însă, cu toate acestea, femeia a fost pasionată de sport, a practicat volei, gimnastică și scrimă, însă recunoaște că merge des și la sală.

Citește și: