Imagini nemaivăzute cu Antonia! Cum s-a pozat artista și cum arată acum.  „Nu mi-am dat seama că ești tu!”

Imagini nemaivăzute cu Antonia! Cum s-a pozat artista și cum arată acum.  „Nu mi-am dat seama că ești tu!”

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din lume, așa cum arată și topurile de specialitate, și își uimește de fiecare dată fanii. Recent ea a pozat pe contul ei de Instagram o serie de imagini nemaivăzute și a optat chiar și pentru o schimbare de look.

 

Frumoasa artistă, în vârstă de 29 de ani,  este deja mama a trei copii, dar arată spectaculos. Înaltă, picioare lungi, piele fără imperfecțiuni, ochi albaștri și un păr superb, mama natură pare să fi fost foarte darnică cu ea. Drept urmare, Antonia se mândrește cu corpul ei de câte ori are ocazia.

Recent a publicat pe o rețea de socializare imagini nemaivăzute cu ea. Ea s-a pozat în ipostaze extrem de sexy, în care apare doar într-un body.

Citește și: A fost considerată una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, dar acum s-a schimbat total.  A început să piardă lupta cu kilogramele

Antonia a renunțat la părul lung pentru noul look (vezi galeria foto)

Mai mult, ea a reușit să-și surprindă fanii și cu schimbare spectaculoasă.  Ea a publicat o imagine în care apare cu părul scurt, tuns bob, negru ca abanosul și e schimbată total.

„Nu mi-am dat seama că ești tu! Arăți fabulos! „, „Doar nu spune că ți-ai tăiat părul! Ești vedeta mea preferată! Frumoasă rău!”, „Lady Gaga de România, fără supărare, Ești superbă!” , au reacționat imediat fanii Antoniei.

Artista nu a precizat dacă într-adevăr și-a tăiat părul sau este vorba doar de o perucă.

Citește și: