Imagini adorabile cu fetița Simonei Gherghe! Cum a reacționat micuța în prima ei vacanță la mare

Imagini adorabile cu fetița Simonei Gherghe! Cum a reacționat micuța în prima ei vacanță la mare

Simona Gherghe recunoaște că de când a devenit mamă este foarte fericită și împlinită. Vedeta Tv și-a luat fetița, în vârstă de un an, Ana Georgia,  și au plecat în prima lor vacanță la mare, de unde a postat deja primele imagini.

 

Îndrăgita prezentatoare TV a intrat în concediu și se bucură de o vacanță frumoasă la malul mării. Însă, cea mai încântată de această ieșire pare fiica ei, Ana Georgia. Micuța, în vârstă de un an, pare foarte încântată de valuri și de nisip, după cum se vede din imaginile postate de Simona. Ana este surprinsă pe malul mării, cu picioarele în apă, în timp ce culege atentă pietricele și nisip, fiind fascinată de ce găsește acolo.

Citește și: Fanii sunt intrigați. Ce are Andreea Bănică pe un braț? 

Simona Gherghe a devenit mamă în mai anul trecut

„Ana mea, iubirea mea! anageorgia #primaeivacanta #vacantamare#simonagherghe', a scris vedeta TV la imaginile cu fiica ei.

 

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată, anul trecut, pe 23 mai! Prezentatoarea TV a adus pe lume o fetiţă, sănătoasă şi frumoasă, care a primit numele Ana Georgia. Ea a născut prin cezariană la o clinică privată din București, înainte de termen. Simona a luat o pauză de la carieră, iar din 5 ianuarie a revenit în emisiunea „Acces Direct'.

Citește și: