Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică pe contul lor de Twitter și Instagram prima fotografie oficială cu bebelulul lor regal. „Are cel mai frumos temperament. Este foarte calm, este de vis”, a declarat Meghan, în timp ce Harry a completat-o, glumind: „Nu știu cu cine seamănă”.

Citește și: Imaginea pe care o aștepta toată lumea. Cum arată copilul prințului Harry cu Meghan Markle. Prima fotografie cu bebelușul Sussex

„Este magic, cu adevărat magic. Am doi dintre cei mai buni băieți din lume și sunt foarte fericită. Este grozav”, a mai spus Meghan.

 

 

Ce semnificație are numele bebelușului Sussex. Micuțul nu va primi niciun titlu regal, iar motivul este total neașteptatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Bebelușul Sussex  a venit pe lume luni dimineață, la 5.26,  și a avut la naștere peste 3 kilograme și 52 de centimetri.

‘Sunt foarte încântat să anunț că Meghan și cu mine avem un băiat, născut în această dimineață, un băiețel foarte sănătos. Mama și copilul sunt foarte bine’”, a declarat Harry, imediat după nașterea lui. Mama și copilul sunt foarte bine’, a declarat entuziasmat Harry, luni, imediat după ce a  devenit pentru prima oară tată.

Citește și:Mirela Vaida, supărată pentru cum le tratează statul român pe proaspetele mămici: „Fii prietenul lor, nu dușman… Mă ameninți că îmi iei indemnizația aia și așa foarte mică…”

Anunțul nașterii primului copil al prințului Harry a strâns un milion de like-uri în mai puțin de o oră

‘Este cea mai minunată experiență pe care mi-o puteam imagina. Cum fac femeile ceea ce fac este peste puterea înțelegerii. Nu am asistat la multe nașteri. E clar prima naștere la care asist – a fost minunat, absolut incredibil. Sunt incredibil de mândru de soția mea.Și, așa cum orice tată și părinte ar spune, copilul e absolut minunat! (…) Sunt în al nouălea cer de fericire!’, a mai spus prințul.

 

Bebeșulul regal a făcut istorie pe Instagram. Anunțul nașterii primului copil al prințului Harry cu Mghan Markle a înregistrat un nou record pe rețeaua de socializare. Acesta a strâns un milion de like-uri în mai puțin de o oră, iar zeci de mii de oameni au ținut să-i felicite pe ducii pe Sussex și să-i ureze bun venit pe lume micuțului. Pagina de Instagram a lui Meghan Markle și a prințului Harry a ajuns la 2,6 milioane de like-uri, având mai mult decât orice alt cont regal făcut pe rețeaua de socializare, deșia ceasta a fost făcută doar de o lună, pe 2 aprilie.

Cuplul regal a declarat că Regina Elizabeta va face cunoștință cu cel mai proaspăt membru al familiei în cursul zilei de miercuri.

Citește și: