După ce a mărturisit că ea și Felix Baumgartner nu prea reușesc să meargă în vacanțe împreună, celebrul sportiv austriac se pare că și-a făcut timp și a dus-o pe Mihaela câteva zile în italia, udne s-au relaxat la piscină. Vedeta Pro Tv a pus câteva imagini cu ei de la piscină pe contul ei de Instagram, iar acestea au făcut deliciul fanilor. Și asta, pentru că Mihaela apare în costum de baie, iar în una dintre imagini este pozată de la spate, lăsându-și la vedere posteriorul bine lucrat. Fanii au remarcat imediat corpul bine sculptat al vedetei, iar alții au remarcat că această seamănă perfect cu Sophia Loren, în acea ipostază.

Mihaela si Felix in vacantaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

 

Mihaela Rădulescu recunoaște că face eforturi mari  pentur a arăta așa. Ea a renunțat definitiv la dulciuri, prăjeli, cafea și alcool și are grijă în fiecare zi să se hidrateze. Mai mult, ea nu mănâncă mai mult de trei mese pe zi, iar la gustările dintre mese a renunțat de mult.

„Mănânc de 3 ori pe zi, la ore fixe, fără ronţăieli între mese. De sete, beau apa şi iaurt de băut, dar numai între mese, nu în timpul lor’, a dezvăluit vedeta într-o postare pe Facebook.

„ Îmi fac un masaj cu sare de Himalaya (tip grunjoasă) la picioare, începând de la tălpi şi până la şolduri – stimulează circulaţia şi sistemul limfatic şi, ca bonus, lasă pielea foarte fină’, a mai mărturisit vedeta.

„Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, ca gustările dintre mese te fac să mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de sațietate. Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrășaminte sau pesticide”, spunea, în trecut, Mihaela Rădulescu.

 

Citește și: