Imaginea cu Kate Middleton care i-a înfuriat fanii. La doar 37 de ani, ducesa de Cambridge a apelat la intervenții de înfrumusețare?

Imaginea cu Kate Middleton care i-a înfuriat fanii. La doar 37 de ani, ducesa de Cambridge a apelat la intervenții de înfrumusețare?

Fanii lui Kate Middleton s-au arătat indignați când au văzut imagini cu Kate Middleton la o clinică de operații estetice din Londra. Se pare că ducesa ar fi apelat la injecții cu botox pentru a scăpa de riduri.

 

Palatul Kensington a negat această informație, care a pornit de la postarea unei clinici de înfrumusețare din Londra. Medicul esthetician Munir Somji a publicat pe contul lui o postare, în care susține că ducesa, mama a trei copii, adoră botoxul și ar fi recurs la el,  fiind una dintre pacientele lui. El a pus chiar și două  imagini cu Kate, că vor să demonstreze cum arăta Kate înainte și după injecțiile cu botox.

„Lui Kate îi place un pic de botox', a scris chirurgul estetician. Însă, se pare că acesta s-a folosit doar de imaginea ducesei pentru a-și promova serviciile. Gestul lui a fost aspru criticat de palatul Buckingham, care a negat că soția prințului William ar fi clienta acestui medic sau că ar utiliza botox.

„Postarea este categoric falsă și, în plus, familia regală nu face niciodată reclamă vreunei activități comerciale', se arată în comunicatul respectiv, potrivit New York Post
Medicul esthetician Munir Somji a șters apoi postarea.

Citește și: