Corina Dănilă, revoltată: „Această impostoare se folosește de imaginea mea!”

corina danila produs pentru slabit

Vedetele fac adesea reclamă la produse de tot felul. Însă se întâmplă și să le fie folosită ilegal imaginea pentru promovarea altora, adesea de calitate îndoielnică. Nu puține au fost victimele unor astfel de campanii. Cea mai recentă este prezentatoarea TV Corina Dănilă.

Aflată în vacanță în Grecia, împreună cu fiica sa în vârstă de 14 ani, o recompensă pentru notele mari luate la Capacitate, Corina Dănilă a aflat că umblă pe Internet o reclamă în care ea ar promova un produs 'minune' pentru slaăbit.

Revoltată, vedeta și-a anunțat fanii că nu are nicio legătură cu acest produs, afirmând că imaginea ei e folosită ilegal.

„Dragilor, am aflat de curând, de la prieteni, ca această impostoare se folosește de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slabit”!!!!!

Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune găzduite de colegi de-ai mei, am postat pe rețelele de socializare de ce, ce și cum am făcut pentru a-mi rezolva problemele de sănătate și de greutate. Știți deja cu toții că urmez programul Good Life, la Bio Terra Med, sub atenta îndrumare a specialiștilor, cărora le mulțumesc din nou!!!

Vă rog, nu credeți ce scrie aceasta „doctoriță”!!! Și nu apelați la așa-zise tratamente minune pentru slăbit!! Mâncați sănătos, faceți mișcare, iubiți-vă corpul și mintea! Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Corina Dănilă pe Facebook.

Vedeta în vârstă de 46 de ani arată incredibil după ce a slăbit. Fotografiile de pe contul său de Instagram, unde postează din vacanță, vorbesc de la sine. Pare că a întinerit cu 20 de ani.

Foto: Facebook

Citește și: