Imagine rară cu Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva! Nu i-ai mai văzut așa

Imagine rară cu Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva! Nu i-ai mai văzut așa

Lavinia Pîrva este o femeie fericită  de când a devenit doamna Bănică. Îi merge bine atât pe plan personal, cât și pe cel profesional, aflându-se în promovare cu noul ei single „Replică de cinema'. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează foarte des imagini provocatoare, însă și-a uimit fanii cu o imagine rară în care apare alături de soțul ei, Ștefan Bănică.

 

Deși se feresc să-ți afișeze iubirea  în public, Ștefan Bănică (50 de ani) și Lavinia Pîrva (33 de ani) par foarte fericiți împreună. Drept dovadă, stă o imagine rară postată de artistă pe contul ei de Instagram, în care cei doi se țin în brațe și sunt foarte drăgăstoși, ipostază în care nu sunt surprinși prea des.

Citește și: Kirk Douglas (101 ani) și soția lui (99 de ani) sărbătoresc 64 de ani de căsnicie! Iată secretul longevității mariajului lor și povestea lor de dragoste

Vor să devină părinți anul acesta

În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Junior trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de  aproape cinci ani și se iubesc ca doi adolescenți. Cei doi au început o relație la scurt timp după ce artistul a divorțat de Andreea Marin, iar anul trecut s-au căsătorit, în mare secret, în Bulgaria, la Balcic. Ei au planuri mari de viitor împreună și se pregătesc chiar să devină părinți. Lavinia a vorbit despre sarcină chiar de anul trecut, spunând că e pregătită să devină mamă, și speră ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

„Îmi doresc să devin mamă atunci când Dumnezeu va vrea să se întâmple asta. Eu sunt pregatită,' a spus Lavinia Pârva, anul trecut.

Cântărețul a mai fost căsătorit timp de cinci ani cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1994-1999 și are doi copii. O fetiță cu Andreea Marin și un băiat dintr-o altă relație.

Citește și: