Imagine rară cu Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Cum s-au fotografiat cei doi după ce au devenit părinți

Imagine rară cu Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Cum s-au fotografiat cei doi după ce au devenit părinți

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt foarte fericiți de când au devenit părinții unui băiețel, iar acest lucru se vede și pe fețele lor. Drept dovadă stă cea  mai recentă imagine pe care frumoasa artistă a publicat- o pe o rețea de socializare.

 

Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos pe 16 mai, iar cel care a dat marea veste a fost chiar Ștefan Bănică Jr. Cei doi par că se descurcă foarte bine cu micuțul Alexandru. Zâmbitori și îmbrăcați lejer se pare că cei doi au ieșit la o terasă la ar curat, iar fericirea și împlinirea se poate citi pe chipul lor, părând ca îndrăgostiți și mai uniți ca oricând.

Lavinia este într-o formă de zile mari. Deși se afla la prima ei naștere, acesta s-a recuperat rapid și pare că îi priește noul rol de mămică.

Alexandru este al treilea copil al lui Ștefan Bănică

Alexandru este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

 

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, imediat după ce micuțul a venit pe lume, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Citește și: