Celine Dion a încercat întotdeauna să-și expună cât mai puțin familia și să o țină cât mai departe de atenția presei, fapt pentru care există foarte puține poze pe internet cu gemenii ei, Eddy și Nelson, pe care îi are cu regretatul ei soț,  René Angélil.

Însă, se pare că artista și-a făcut un obicei ca în fiecare an, de ziua lor, să publice o nouă imagine cu ei, spre deliciul faniilor. Așa s-a întâmplat și ieri, când Eddy și Nelson au împlinit opt ani. Celine a postat o fotografie, în care alături de cei trei băieți ai ei,  Rene-Charles, Eddy şi Nelson, un portret de familie perfect.

Celine si cei trei copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil! Primele imagini cu burtica de gravidă

E a treia aniversare fără tatăl lor

„Dragii mei băieți împliniți astăzi 8 ani și mă faceţi mândră în fiecare zi. Vă iubesc cu toată inima mea şi vă doresc o zi de naştere minunată“, a fost mesajul artistei la imaginea cu ei.

Micuții seamănă perfect cu mama lor, însă ceea ce i-a șocat pe fani a fost faptul că artista i-a lăsat pe băieți să-și vopsească părul, în ciuda vârstei fragedă. Deși părul lor natural este negru, Eddy şi Nelson apar acum

Aceasta este a treia aniversare a gemenilor de când tatăl lor Rene nu le mai este alături.

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul. Într-un interviu emoționant pentru Page Six,  Celine a mărturisit că în zilele de sărbătoare îi simt lipsa cel mai mult lui Rene.

Povestea de dragoste dintre artistă și impresarul și soțul ei pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Angélil a fost imrepsinat de vocea ei și i-a devenit impresar. Opt ani mai târziu ei au început o relație amoroasă. În 1991 s-au logodit, iar pe 17 decembrie 1994 s-au căsătorit în Montreal.

Citește și: