Imagine de colecție cu Ileana Lazariuc, la o lună după ce a anunțat că a divorțat. E mai sexy ca oricând

Imagine de colecție cu Ileana Lazariuc, la o lună după ce a anunțat că a divorțat. E mai sexy ca oricând

Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Ion Țiriac de mai bine de doi ani, însă informația a fost dezvăluită abia în urmă cu o lună. Ea s-a ferit să facă declarații pe marginea acestui subiect și acum a fugit în câtava zile în Dubai, unde se relaxează câteva zile alături de buna ei prietenă, Mirela Stelea, fosta soție a lui Bogdan Stelea.

În timp ce Ion Alexandru Țiriac și-ar fi refăcut viața alături de o tenismenă cunoscută, Ileana Lazariuc se pare că se bucură de statul ei de femeie singură. Astfel, aceasta a decis să plece în Emiratele Arabe, unde s-a întâlnit cu Mirela Stelea, care e stabilită aici de peste patru ani. Ileana a publicat o poză alături de prietenele ei, iar fanii au fost fascinați, aceasta fiind mai sexy ca niciodată.

Cu un zâmbet larg pe față, îmbrăcată  într-o rochie scurtă de vară cu leopard print și un decolteu îndrăzneț, Ileana radiază.

„SUPERBE…dar de departe şi pentru totdeauna rămâi Etalonul Definiției Frumuseții Feminine' , „ Frumoasă', „Splendidă ca întotdeauna', „Ileana, arăți superb', i-au scris fanii.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat amiabil și au declarat au rămas prieteni de dragul copiilor, pe care au decis să-i crească împreună în continuare. Ei au împreună doi băieți, Alexandru (11 ani) și Nicholas (10 ani).

 

Citește și: