Ilie Năstase și soția sa s-au împăcat. Ce condiție a pus Ioana ca să se întoarcă acasă

Ilie Năstase și soția sa s-au împăcat. Ce condiție a pus Ioana ca să se întoarcă acasă

Ioana Simion (43 de ani) a confirmat în urmă cu o lună că a părăsit casa în care locuia cu Ilie Năstase (73 de ani) și și-a închiriat un apartament în zona Pipera, pentru a se gândi mai bine la viitorul ei. Deși toți credeau că cei doi urmează să-și anunțe divorțul, Ioana și Ilie s-au împăcat.

 

Ba mai mult, Ioana a fost dispusă să se întoarcă în vila din Primăverii, însă cu anumite condiții. I-a cerut să o lase să schimbe mobilierul şi să renoveze casa din Primăverii, iar apoi să facă o sfeştanie pentru a alunga energiile negative, potrivit click.ro.

'O schimbare e întotdeauna binevenită. Da, am vizitat mânăstirile din Moldova, l-am dus pe Ilie să îşi liniştească sufletul. El tot timpul îmi spune: 'Măi, femeie, până la tine nu am fost deloc la mânăstiri!'. Şi am observat chiar şi o schimbare la el. E mai liniştit, ceea ce contează foarte mult. Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living', a explicat Ioana Simion pentru sursa citată.

Ioana face bine ce face, ea a hotărât să facă această schimbare şi sunt de acord cu ea', a declarat Ilie Năstase.

La doar șase luni de la cununia civilă și după ce au anulat cununia religioasă, Ioana Simion s-a mutat din vila în care a stat alături de fostul tenismen, din cartierul Primăverii, într-un apartament închiriat, în Pipera. Motivul mutării ar fi fost faptul că au decis să îşi reevalueze sentimentele pe care şi le poartă şi pentru a vedea dacă mai are rost să continue relaţia.

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie anul acesta. Pentru Ilie Năstase, aceasta este a cincea căsătorie, iar pentru Ioana a doua.

 

Citește și;