Ileana Lazariuc are o familie perfectă. Cei doi băieți ai vedetei sunt superbi

Ileana Lazariuc are o familie perfectă. Cei doi băieți ai vedetei sunt superbi

Ileana Lazariuc are o familie perfectă. Are doi băieți superbi împreună cu Ion Ion Țiriac și își trăiesc fericirea departe de lumina reflectoarelor.

Fiica Anastasiei Lazariuc este o femeie fericită și este foarte discretă când vine vorba despre familia. Are doi băieți superbi, care pe zi ce trece se fac tot mai frumoși. Dacă până acum se ferea să facă publice imagini cu ei, vedeta a postat recent pe o rețea de socializare mai multe poze cu Alexandru(10 de ani) și Nicholas (9 ani).

Citește și: Anastasia Lazariuc arată fabulos la 64 de ani. Artista a dezvăluit care este secretul cu care își menține silueta din tinerețe

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009

Cei doi copii se pare că au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, însă seamănă mai mult cu tatăl lor. Băieții nu doar că sunt frumoși, dar sunt și foarte talentați. Ileana a publicat și un filmuleț în care unul dintre ei cântă la pian. „Ce băieți mari', „O familie frumoasă, să îți trăiască băieții!', au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Alexandru s-a născut în martie 2008, la Paris,  iar Nicholas a venit pe lume doar un an mai târziu, în iunie 2009.

Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, unde deţin o proprietate, dar şi la Monaco. Deși este mama a doi copii, fiica Anastasiei Lazariuc arată senzațional și susține că face sport cât de des poate pentru a-și menține silueta.

 

Citește și: