Ileana Lazariuc a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care își arată formele fără cusur. Aceasta s-a fotografiat în  costum de baie, la piscină, pozând sexy pe margineabazinului.

De altfel, postarea Ilenei Lazaricu a primit numeroase aprecieri din partea internauților, care s-au declarat cuceriți de frumusețea vedetei.

Ileana LazariucSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Pentru ea timpul pare că stă în loc, iar pe zi ce trece parcă devine și mai frumoasă. Ileana și Ion Ion Ţiriac formau unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz, însă după ce s-au căsătorit pe 22 aprilie 2009, cei doi au decis să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Au trăit ani buni în Paris și în Monaco și și-au făcut o familie superbă.

Ei au doi băieți frumoși care au moștenit de la ei  toate trăsăturile frumoase.  Cei doi nu mai participă la evenimente mondene, iar Ileana poate fi admirată doar pe rețelele de socializare, unde postează însă destul de rar. Dar cele mai recente imagini au cucerit internetul pentru că Ileana uimește cu frumusețea ei. Vedeta nu a apelat la tatuaje, machiaj strident sau botox, precum alte vedete din showbiz, și arată minunat.

Frumoasa șatenă are cu cine să semene. Mama ei, Anastasia Lazariuc,  arată fabulos la 66 de ani.

Ileana nu face eforturi mari pentru a-și menține silueta. Aceasta nici măcar nu merge la sală, ci tot ce face este să mănânce sănătos și doar alimente bio. Potrivit libertatea.ro, ea îşi suplineşte dieta cu germeni de diverse seminţe pe care ea însăşi le cultivă acasă, în apartamentul de lux în care trăieşte alături de familia ei. Şi astfel, consideră ea, îşi obţine energia, tinereţea şi sănătatea pe care le afişează celor din jur.

Citește și: