Îl mai ții minte pe „Crocodile Dundee”? Era un tinerel când îl juca. Se ține bine și la 78 de ani | GALERIE FOTO

Paul Hogan imbatranit

Cine nu și-l amintește pe „Crocodile Dundee'? Paul Hogan, actorul care l-a jucat, în 1986, avea doar 47 de ani atunci. Anii au trecut, iar vedeta a ajuns la 78 de ani. 

Însă, privindu-l, nici n-ai zice! E jovial și și-a păstrat șarmul care l-a ajutat să devină celebru.

Căsătorit de două ori cu aceeași femeie

Actorul australian, născut în zodia balanței, e încă holtei. Are însă în spate trei mariaje încheiate.

Primul a fost cu Noelene Edwards, în 1958. În 1981, cei doi au divorțat. Un an mai târziu s-au recăsătorit, dar acest mariaj nu a ținut decât până în 1990. Divorțul a fost înaintat în 1986 și a ținut 4 ani. A fost unul dintre cele mai urâte divorțuri din Australia, tabloidele având ce scrie.

Cu Noelene, Paul a avut nu mai puțin de cinci copii.

A urmat, în 1990, căsătoria cu Linda Kozlowski, colega de platou a actorului din 'Crocodile Dundee', căsătorie din care s-a mai născut un copil. În 2014, Linda a fost cea care a depus actele pentru divorț.

În prezent, actorul locuiește în SUA, după ce a avut mai multe probleme în țara natală, unde a fost anchetat pentru fraudă. În urmă cu doi ani, se estima că averea sa era de aproape 30 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

Vezi și Au trecut 40 de ani de la premiera filmului Grease, cu John Travolta și Olivia Newton John. Cum arătau atunci și cum arată acum | GALERIE FOTO

Citește și: