Îl mai ții minte pe comisarul Corrado Cattani, din Caracatița? Toate femeile oftau după el! Uite cum arată acum, la 35 de ani de la debutul serialului

La Piovra

Unul dintre primele seriale de succes difuzate după Revoluție a fost La Piovra (Caracatița). Nu era femeie, indiferent de vârstă, să nu suspine sau să rămână indiferentă la farmecele comisarului Corrado Cattani.

De când au început filmările pentru serial au trecut însă 35 de ani. Tot atât au trecut și peste Michele Placido, cel care juca rolul principal. Deși încă poate fi considerat un bărbat prezentabil la cei 72 de ani ai săi, trecerea anilor a lăsat urme.

Actorul este complet albit, dar e un look care îl prinde. Nu mai are acea încruntare în privire, semănând mai degrabă cu un bunic. Doar ochii au rămas aceiași.

Actorul și producătorul provine dintr-o familie săracă din Italia. A studiat actoria și a deveniot celebru grație serialului menționat.

Până în 1994 a fost căsătorit cu Simonetta Stefanelli, iar din 2012 până anul trecut cu Federica Vincenti. Are patru copiii, dintre care o fiică, Violante Placido, este și ea actriță.

Vezi și Îl mai ții minte pe Crocodile Dundee'? Era un tinerel când îl juca. Se ține bine și la 78 de ani | GALERIE FOTO

Citește și: