Îl mai știți pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum celebrul comediant

Îl mai știți pe Doru Octavian Dumitru? Ce mai face și cum arată acum celebrul comediant

Nu există român care să nu fi râs nici măcar o dată la glumele lui Doru Octavian Dumitru. Comediantul este neschimbat la 62 de ani și încă reușește să facă oamenii să râdă.

În anii 90, era considerat regele comediei și susținea spectacole cu casa închisă, la Sala Palatului, unde oameni din întreaga țară veneau să-i audă glumele. Deși anii au trecut, Doru a rămas același. Stabilit de aproape două decenii în Canada, în Toronto,  el face în continuare oamenii să râdă.

Citeşte şi: Era cel mai bine plătit model din lume, un adevărat sex simbol. Acum e actriță și mamă full-time. Cum arată copiii Millei Jovovich

La începutul anilor 90, s-a stabilit în Canada

Comediantului pare să-i meargă foarte bine peste hotare. Acesta arată foarte bine, este plin de energie și astăzi la 62 de ani, actorul este neschimbat, apărând tot cu zâmbetul pe buze. Recent, el a revenit în țară, pentru a susține noi spectacole, atât în București, cât și în alte orașe, și continuă să smulgă ropote de aplauze. El va fi prezent pe 21 iulie, într-un club din Braşov.

„Eu locuiesc în toată lumea. În Canada locuiește familia mea, soția și băiatul. Eu sunt mai mult plecat și chiar și atunci când sunt acasă, parcă nu aș fi. Sunt mereu preocupat cu spectacolele și tot ce ține de carieră', a declarat Doru, într-un interviu mai vechi.

Doru Octavian Dumitru a plecat din România la începutul anilor 90 și s-a stabilit în Canada. El vine în țară doar când are de onorat spectacole.

Citește și: