Îl cunoști din Teoria Big Bang, dar știai că e căsătorit cu un bărbat cu care are o relație de 16 ani? Iată cum arată soțul lui Jim Parsons

Jim Parsons

Sheldon Cooper este poate cel mai simpatic tocilar ciudat din câți există. Iar actorul care dă viață personajului din serialul ”The Big bang Theory” e Jim Parsons, un om cu o viață interesantă și el. Nu toți fanii săi știu că, în viața reală, acesta are o relație de 16 ani cu Todd Spiewak, cu care s-a și căsătorit anul trecut.

Într-un interviu recent acordat celebrei Ellen DeGeneres, Jim, în vârstă de 45 de ani, a declarat: ”E așa de ciudat să fiu într-un cuplu gay la vârsta mea… Pentru că nu am putut să ne căsătorim (până acum, din cauza legislației – n. red.). E al 16-lea an împreună al nostru. Dar, practic, e prima aniversare a căsătoriei”.

Căsătoriți și cu doi căței

Jim și Todd s-au căsătorit în mai 2017, la New York. Au împreună doi căței. Și-ar fi dorit și o pisică, însă ambii au alergie la micile feline, așa că un astfel de membru al familiei nu ar avea ce să caute în peisaj.

Unul dintre câinii lor, Otis, are 14 ani și stăpânii săi sunt constienți că nu-l vor mai avea alături multă vreme. De altfel, veterinarul i-a anunțat deja că ar trebui să se pregătească psihic pentru dispariția lui. De ceva vreme, Jim și Otis s-au împăcat deja și cu ideea eutanasiei.

”Vom încerca să nu-l păstrăm în viață doar pentru că așa vrem noi”, a mai spus Parsons.

Foto: Instagram

Vezi și Pe Ariana Grande o știi. Dar pe fratele ei gay? Cum a reacționat vedeta când el a anunțat-o că îi plac bărbații

Citește și: