Îi mai ții minte pe sextupleții care aveau un reality show, copiii cuplului Gosselin? Iată-i cum arată acum, la ani distanță de la emisiune

sextupletii familiei Gosselin

Cu ani în urmă priveam fascinați la TLC un reality show cu o familie în care, în urma fertilizării in vitro, veneau șase copii. O familie în care erau deja doi copii, gemeni, familia Gosselin. Anii au trecut, iar mogâldețele au crescut, în prezent începând deja clasa a VIII-a.

Nostalgică, mama lor, Kate Gosselin, a postat pe Instagram o fotografie cu sextupleții, în prima lor zi de școală din clasa a VIII-a.

Cuplul, care între timp s-a destrămat, mama rămânând cu custodia copiilor (deși există zvonuri că unul dintre copii, Hannah, locuiește cu tatăl), mai are două fete: Mady și Cara, în vârstă de 17 ani, ambele la liceu.

Chiar dacă divorțul lor s-a lăsat cu scandal, despărțirea fiind pe larg dezbătută în tabloide, cei doi foști soți au revenit la sentimente mai bune și recent au mers în vacanță cu toții.

Vezi și Ți-l amintești pe Buddy Valastro din 'Cake Boss'? A slăbit și pare că a întinerit cu 10 ani! Uite ce dietă a ținut!

Citește și: