Iepure la tavă

Ingrediente:
► 4 pulpe iepure
►100 g bacon neafumat
►300 ml vin alb semidulce
►2 cepe
►2 foi dafin
►un cub concentrat pui
►25 g unt
►2 linguri ulei
►2 linguri făină
►2-3 rămurele cimbru
►o linguriţă muştar
►sare ►piper

1. Într-un vas cu fund dublu (dacă este posibil) se pun untul şi uleiul şi, după ce untul s-a topit, se rumeneşte baconul, apoi se scoate. În aceeaşi grăsime se pun apoi cepele tăiate peştişori şi carnea.
2. Când carnea şi-a schimbat culoarea pe ambele părţi, se presară făina, sare, piper, se pune muştarul şi cubul de concentrat preparat. Se pun cimbrul şi vinul şi se dă la cuptor pentru 90 de minute. Se mai adaugă puţină apă, din când în când.
3. Cu o jumătate de oră înainte de a fi gata, se adaugă baconul rumenit şi se continuă coacerea.

Loading...