Ingrediente

  • 2 pulpe iepure
  • 5-6 roșii bine coapte
  • 250 g măsline verzi fără sâmburi
  • o ceapă
  • 2 căței de usturoi
  • un ardei gras
  • 100 ml vin alb
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 cub concentrat pasăre
  • sare
  • piper
  1. Măslinele se pun în apă clocotită, se lasă 5 minute și apoi se scurg. Concentratul se diluează în 200 ml apă caldă.
  2. Într-o tigaie se rumenește carnea și apoi se scoate și se pune ceapa, usturoiul și ardeiul gras, tocate. Se lasă 5 minute, amestecând. Apoi se adaugă roșiile tăiate cuburi mici și se toarnă supa. Se lasă 10 minute pe foc.
  3. Într-un vas de cuptor se pune carnea, se toarnă sosul de roșii, se adaugă vinul, se presară sare și piper și se pun măslinele.
  4. Se dă vasul la cuptor pentru aproximativ 50 de minute.

Sursafoto:Northfoto/Colorise

 

Mai multe retete găsiți pe site-ul www.retetepractice.ro

 www.retetepractice.ro