Idei de ținute office pentru toamna 2019

Idei ținute office toamna 2019: rochie cu imprimeu și geantă neagră: rochie feminină

Fiecare sezon aduce noi trenduri și influențe în domeniul modei. Însă, când vine vorba de ținuta pentru birou, lucrurile pot deveni complicate. Este necesar să găsești amestecul perfect între eleganță, feminitate și tendințele actuale. Luminița Staicu, designer , îți prezintă idei de ținute office pentru toamna 2019.

  1. Idei de ținute office pentru toamna 2019: Cămașă și fustă

O combinație întotdeauna reușită pentru birou, cămașa alături de fustă reprezintă alegerea ideală și în această toamnă. Optează pentru o cămașă albă, dar cu detalii speciale ce îi va da acea notă de originalitate. Pentru un look complet, mizează pe o fustă în culori contrastante.

  1. Idei de ținute office pentru toamna 2019: Rochie cu imprimeu tomnatic

 

Cu o rochie bine aleasă nu vei da niciodată greș. Toamna aceasta se poartă imprimeurile florale care transpun cât mai fidel flora acestui anotimp. Încearcă-le pe cele de dimensiuni mari în combinații variate de culori. Alege un model atipic de frunze cu un croi foarte feminin ce îți va pune în evidență frumos silueta. Decolteul în V îți va alungi gâtul și va crea un efect vizual de subțiere.

  1. Idei de ținute office pentru toamna 2019: Accesorii în tendințe

 

Un accesoriu deosebit are puterea de a scoate orice ținută din anonimat, iar gențile nu fac excepție de la acest lucru. În noul sezon, poșetele cu aspect croco fac furori. Foarte elegante și versatile, acestea se potrivesc perfect outfiturilor office. Indiferent dacă alegi o culoare puternică, precum muștarul sau o nuanță mai sobră, precum negrul, o poșetă la modă este un must-have în garderoba oricărei femei.

Idei de ținute office pentru toamna 2019: Accesorii în tendințe

Idei de ținute office pentru toamna 2019: Accesorii în tendințe

 

O ținută corect aleasă te va face să te simți mai puternică, mai încrezătoare în forțele proprii. Alege ceea ce te reprezintă și cucerește cu farmecul tău! Folosește aceste idei de ținute office pentru toamna 2019 oferite de designer pentru a arăta super la birou.

Geantă cu model croco culoare muștar

Geantă cu model croco

 

Sursa foto: Hermosa