Idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin

idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin

Ai vrea să petreci o zi memorabilă de Sfântul Valentin, dar ești în pană de idei? Îți venim noi în ajutor cu câteva idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin. Pentru a petrece o zi a îndrăgostiților cât mai frumoasă, cel mai important este să iubești și să fii alături de persoana iubită. Restul sunt detalii.

Sfântul Valentin, Ziua Îndrăgostiților, Dragobetele sunt pretexte pentru a-ți exprima dragostea și a te bucura de momente frumoase alături de persoana iubită. Pentru ca anul acesta să fie ceva special, iată câteva idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin.

Iată câteva idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin:

Fă un album cu cele mai frumoase poze ale voastre. Scrie pe marginea lor care sunt motivele pentru care îl iubești și de ce te bucuri că este în viața ta.

Provoacă-ți soțul sau iubitul la o vânătoare de comori. Scrie-i bilețele care să îl trimită în locurile importante ale relației voastre (locul în care v-ați întâlnit prima dată, parcul în care v-ați plimbat, restaurantul unde te-a cerut de soție etc.). În fiecare loc va găsi indiciul despre unde trebuie să ajungă. Destinația ar trebui să fie locul unde veți petrece anul acesta Sfântul Valentin.

Idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin – când nu ai mulți bani

Poți sărbători și acasă alături de soțul tău. Gătește mâncarea preferată și aprinde niște lumânări pentru a crea o atmosferă romantică. Dacă vrei să gătești ceva mai deosebit pentru a sărbători dragostea voastră, încearcă supă cremă de țelină, friptură suculentă de vițel și cheescake cu zmeură.

Povestiți la un pahar de vin. Mai puteți vedea împreună un film romantic. Dar mare atenție cum îl alegi astfel încât să-i placă și lui. Pe lista de activități cu un efort minim, dar cu efect maxim ar putea fi și un masaj cu un ulei de masaj preparat în casă. Are efect afrodisiac!

Idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin – pentru cine are mai mult timp liber

Surprinde-ți soțul cu un week-end petrecut împreună. Poți plănuiește totul în secret. Asigură-te doar că nu va fi prins la muncă și are timp să plece. Anul acesta Sfântul Valentin pică într-o zi de marți. Ați putea pleca week-endul următor și îi poți da vestea chiar de 14 februarie.

Pentru mai multă inspirație citește care sunt locurile romantice unde poți petrece Valentine‘s Day.