Idei de cadouri de Dragobete: Ceva tradițional

Femeile vor aprecia cu siguranță o ie, dar și niște mărgele sau o trăistuță. Bărbații pot primi un brâu tradițional, dar și un set de căni cu vin sau mai bine o sticluță de pălincă. Inimioarele de Valentine’s pot fi înlocuite cu șervete brodate manual.

Citește și: Idei creative pentru a sărbători Sfântul Valentin

Idei de cadouri de Dragobete: Cadouri dulci

Bomboanele de ciocolată nu vor fi niciodată refuzate. Poți alege și varianta mai sănătoasă raw vegan sau îi poți pregăti chiar tu iubitului niște dulciuri delicioase.

Idei de cadouri de Dragobete: Flori pentru fete

Florile sunt și ele un cadou tradițional. Venirea primăverii ne face să ne bucurăm de ghiocei, zambile sau narcise. Nu sunt de ocolit nici freziile sau tradiționalii trandafiri pentru a spune un sincer ”te iubesc”.

Idei de cadouri de Dragobete: Ceva practic

Iubitului tău îi place să meșterească? Intră într-un magazin de bricolaj și vei găsi ceva pe placul lui. Vrei să-i cumperi ceva prietenei care are ca pasiune tricotatul? Va aprecia un set nou de andrele și lână de calitate.

Citește și: 10 idei de cadouri pentru ziua de naștere a partenerului tău

Idei de cadouri de Dragobete: Bilete la film sau la teatru

Puteți petrece împreună o seară frumoasă la filmul preferat. Poți alege și varianta de ofertă vip a unor săli de cinema. Pe lângă fotoliile super comode și atmosferă, se oferă și masă all you can eat înainte. Până la urmă, veți petrece de minune și merită toți banii. Doar să fii atentă să alegi un film bun.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com

Vezi și cele mai frumoase mesaje de dragoste și citate despre iubire pe care să le trimiți de Dragobete