Și pentru că familia regală avea nevoie de moștenitori, prințul Charles a trebuit să se reorienteze urgent, chiar dacă nu era deloc fericit cu situația. Așa a ajuns în prim plan Diana, chiar dacă, inițial, Charles s-a întâlnit cu o soră de-a sa.

Revenind la Camilla, păcatul ei e că a trăit ”un pic” înainte să-l cunoască pe Charles. Nu mai era virgină, iar familia regală a e exclus căsătoria cu o femeie care încercase deja amorul carnal.

Informațiile sunt cuprinse într-un nou documentar, în care istoricul Piers Brendan afirmă: ”Era absolut vital să ai pe tron cineva care să fie virgină. O viitoare regină trebuia să nu aibă trecut”.

Când Clarles și Camilla s-au cunoscut, atracția a fost instantanee. În compania ei, Charles ”se înroșea și devenea extrem de pasional”, explică jurnalistul și biograful Christopher Wilson. Cât despre Camilla, aceasta era ”amuzantă, deschisă, un pic neobișnuită și trăise un pic”, mai spune acesta.

”Nu există dovezi că Camilla era o femeie ușoară, însă avusese iubiți”, mai afirmă el.

Conștientă și ea de această realitate, în cele din urmă, Camilla s-a căsătorit cu un prieten de-al lui Charles, unul cu care acesta obișnuia să joace polo, Andrew Parker Bowles.

Chales a aflat despre căsătorie ulterior și a fost devastat. S-a întâlnit atunci cu mai multe femei și, în cele din urmă, a ales-o pe Diana Spencer.

Iată, însă, că viața i-a reunit. Cei doi nu doar că au păstrat relația de-a lungul anilor, dar, așa după cum credea Diana, Charles a și trădat-o în nenumărate rânduri cu vechea lui iubire, Camilla. După moartea Dianei, care a survenit după divorțul e Charles, prințul a luat-o, în cele din urmă, pe Camilla de soție, în 2015.

N-a mai contat în cazul lui Kate și Meghan

Din fericire pentru Kate Middleton și prințul William, între timp regulile la curtea regală s-au mai schimbat. Cât despre Meghan, deși aceasta nu doar că nu mai era virgină, ci era chiar divorțată când l-a întâlnit pe Harry, în cazul lor un astfel de amănunt – virginitatea – e cu atât mai puțin important, din moment ce e puțin probabil ca ei să ajungă să fie verodată rege și regină.

Vezi și Prințul Charles a vorbit pentru prima dată despre mariajul lui cu prințesa Diana. A răspuns acuzațiilor de infidelitate, iar replica lui a isterizat internetul

Citește și: