Iată de ce pleacă Mihaela Rădulescu de la Românii au talent! Incredibil cine ar putea să-i ia locul!

de ce pleaca Mihaela Radulescu de la Romanii au talent

Anunțul că Mihaela Rădulescu părăsește juriul de la Românii au telent, făcut chiar de vedetă vineri, a luat pe toată lumea pe neașteptate. Vedeta a anunțat, într-o postare pe Facebook, că pleacă 'din motive personale'. Iată care ar putea fi.

În urmă cu cinci zile, înainte ca Mihaela Rădulescu să facă anunțul, iubitul vedetei, Felix Baumgartner, scria pe Instagram: 'Azi, unul dintre generoșii mei sponsori i-a înaintat Mihaelei o propunere de afaceri interesantă'. Prin urmare, iată și explicația plecării neașteptate a vedetei din juriul îndrăgitei emisiuni.

Cel mai probabil propunerea a fost suficient de interesantă pentru ca Mihaela Rădulescu să o accepte și să renunțe la o emisiune cu audiență gigantică.

Pro TV, în negocieri cu mai multe vedete

Cât despre cine o va înlocui în juriul show-ului de talente, conform Click se poartă în aceste momente discuții cu mai multe vedete. Pe listă s-ar afla inclusiv rivala Mihaelei Rădulescu, Andreea Marin, dar și Mihai Petre, care a mai fost jurat la Pro TV, la Dansez pentru tine, și Marius Moga, care a jurizat la emisiunea Vocea României.

În orice caz, e clar că locul rămas liber va fi ocupat de o vedetă de calibru, dat fiind faptul că  din juriu mai fac parte Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu, nume unul și unul.

Vezi și Incendiar! Mihaela Rădulescu e de senzație la plajă! Așa arată o femeie de 48 de ani în costum de baie!

Citește și: