Margarina are o reputație proastă, cum că ar fi plină de E-uri. În realitate, câte sunt? Care sunt cele mai periculoase mărci

cele mai periculoase tipuri de margarina

Despre margarină știm de ani buni că este unul dintre produsele alimentare pe care ar fi mai bine să le ocolim. Dar mulți dintre noi avem la frigider așa ceva din simplul motiv că este foarte ușor de întins pe pâine, mai ales când graba este mare. Apoi, există bucate care au nevoie de ea în compoziție.

Prin urmare, Infocons a luat la puricat tipurile de margarină de la mai mulți producători, furnizori sau distribuitori, cum ar fi Unilever România, Orkla Foods România sau Mega Image, descoperind care sunt produsele cu cei mai mulți aditivi alimentari.

Iată care sunt tipurile de margarină cu cele mai multe E-uri:

Delma Grasime vegetala tartinabila cu unt 39% grasime 500g – 6 E-uri

Delma Grasime vegetala tartinabila cu unt si sare 500g – 6 E-uri

Rama Grasime vegetala tartinabila 39% grasime 320g – 6 E-uri

Becel Grasime vegetala tartinabila 45% grasime 250g – 5 E-uri

Delma Grasime vegetala tartinabila 20% grasime 250g – 5 E-uri

Delma Grasime vegetala tartinabila cu unt si gust de paine pe vatra 500g – 5 E-uri

Rama Grasime vegetala tartinabila 70% grasime 250g – 5 E-uri

Rama Grasime vegetala tartinabila 48% grasime 400g – 5 E-uri

Delhaize Grasime vegetala tartinabila Omega 3 plus 38% 250g – 5 E-uri

Sarina Grasime vegetala tartinabila 25% grasime 500g – 5 E-uri

Vezi și Cât zahăr are înghețata ta preferată? Iată care sunt sortimentele de pe piață cu cele mai multe zaharuri

Citește și:

Loading...