Iată când vor face prințul Harry și Meghan Markle anunțul că ducesa este însărcinată

regina i-a invitat pe Harry si Meghan in vacanta

Un psiholog renumit în Marea Britanie a dezvăluit  când vor face prințul Harry și Meghan Markle anunțul că vor deveni părinți.

 

Întrebată de la ce să ne așteptăm de la familia regală britanică în următoarele 12 luni, Sally Morgan, un psiholog cunoscut în Marea Britanie, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Loose Women', că ducii se Sussex vor face anunțul că vor deveni părinți până la sfârșitul acestui an.

„Cred că Meghan Markle va dezvălui foarte curând că aşteaptă un copil. Va face anunţul înainte de finalul acestui an, a spus Sally Morgan.

Nu e prima dată când Sally face predicții corecte despre familia regală. Înainte de nunta lui Harry cu Meghan, ce a avut loc în luna mai, ea a spus că Prințul Charles va fi cel care o va duce pe Meghan la altar, ci nu mama ei, Doria, așa cum se zvonea, ceea ce s-a și întâmplat.

Citește și: Gestul adorabil pe care prințul Harry l-a făcut pentru soția lui, în văzul tuturor. Ce frumos

Mama lui Meghan Markle urmează cursuri de bonă

Despre Meghan Makle s-a scris în ultima vreme că ar fi însărcinată, fiind dați de gol de mai multe detalii, cum ar fi că mama ei ia deja lecții de bonă, în care învață cum să se poarte cu bebelușii.  Mai mult, zvonurile au fost alimentate și de ultimele apariții în public ale ducesei, care a început să poarte dintr-o dată ținute cât mai largi, iar la un eveniment recent a apărut cu o rochiță încrețită chiar în dreptul burticii.

Fosta actriță americană și prințul Harry au dezvăluit în mai multe rânduri că își doresc foarte mult să-și întemeieze o familie cât mai repede.

Citește și: