Ianna Novac a devenit mămică. A născut un băiețel. Ce nume frumos a ales pentru el

Ianna Novac a devenit mămică. A născut un băiețel. Ce nume frumos a ales pentru el

Ianna Novac a devenit mămică a doua oară. Ea a născut miercuri, 7 august, un băiețel perfect sănătos, pe nume Alexandru.

 

Marea veste a fost dată chiar de proaspăta mămică pe facebook, iar aceasta este în culmea fericirii. Ianna a fost componentă a trupei A.S.I.A..

„Suntem cei mai fericiţi din lume! Astăzi Alexandru a venit pe lume. Nu există bucurie mai mare pe pământ! Nu există dar mai mare pentru noi. Mulţumim Doamne pentru această binecuvântare!’, a scris Ianna Novac pe reţelele de socializare, alături de cara a atașat și o fotografie emoționantă, în care se vede piciorușul micuțului.

 

 

 

Interpreta de muzică pop-operă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tenorul Octavian Dobrotă, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti. S-a îndrăgostit de el când avea doar 18 ani, iar în 2004 s-au căsătorit. Cei doi mai au o fetiță, pe nume Erika, în vârstă de 5 ani și jumătate.

„Eu nu ştiam că sunt însărcinaţă. Ericuţa noastră ne-a adunat într-o seară şi zice ea: să ştiţi că eu m-am hotărât, o să am un frăţior şi o să îl cheme Alexandru. Noi am început să râdem. Au trecut vreo două zile. Am luat un test întâmplător. Aveam nişte stări, dar diferite. Când am ajuns acasă, a ieşit testul pozitiv. Am zis Doamne Dumnezeule. Am fost la biserică şi vorbeam cu preotul că sunt însărcinată. Şi da, este băiat şi o să îl cheme Alexandru. Ericuţa este un copil adorabil, eu acum sunt topită după copii. Nu am fost aşa”, a spus Ianna Novac, în urmă cu ceva timp la Antena Stars, potrivit Spynews.

Citește și: