I-a cerut sau nu tatăl lui Meghan Markle bani fiicei? Vezi și cum arăta soția prințului Harry când era bebeluș

Meghan Markle si printul Harry NorthFoto

Cu puțin înainte de nunta prințului Harry cu Meghan Markle, presa a scris că tatăl miresei i-a cerut acesteia bani. Mai mult, că ar fi implorat-o, dar că ea l-ar fi refuzat. Thomas, tatăl lui Meghan, a decis să lămurească această problemă, vorbind public pe acest subiect.

Thomas, în vârstă de 73 de ani, care locuiește în Mexic, susține că nu are niciun fel de probleme financiare, că faptul că i-ar fi cerut fiicei sale bani nu e decât o ”porcărie”, total fals.

În plus, suține el, are o pensie bună și niciodată nu a fost interesat în mod deosebit de bani. Are un stil de viață fără pretenții, spune el, așa că nu are nevoie de prea multe fonduri.

Thomas a mai povestit că între el și fiica sa nu au existat niciodată discuții legate de bani. Mai mult, spune el, dacă i-ar cere fiicei sale bani, cu siguranță aceasta l-ar ajuta imediat.

Thomas urmează să se întâlnească cu fiica sa și cu soțul ei, prințul Harry, cât de curând. El nu a fost prezent la nunta lor din cauză că a suferit un infarct. Meghan Markle a fost condusă la altar de cel care i-a devenit socru, prințul Charles.

Meghan, când era bebeluș

Între timp, presa a scotocit printre pozele postate pe Instagram de-a lungul vremii de Meghan Markle, în prezent ducesă de Sussex, și a găsit una în care aceasta apare împreună cu tatăl său. Thomas o ține pe Meghan, atunci doar un bebeluș, cu afecțiune pe piept.

Meghan Markle bebelus

Contul a fost între timp șters, Meghan nemaiavând dreptul să dețină așa ceva.

Vezi și Meghan Markle a devenit soție de prinț, dar mama ei e extrem de nefericită

Citește și:

Loading...