Hugh Hefner va fi înmormântat lângă cea mai frumoasă femeie din toate timpurile

Hugh Hefner va fi înmormântat lângă cea mai frumoasă femeie din toate timpurile

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, și-a aranjat să-și doarmă somnul de veci lângă una dintre cele mai frumoase femei din lume, Marilyn Monroe.

 

Tăticul celebrei reviste pentru bărbați a vrut să fie sigur că după moarte va avea un loc chiar lângă controversata Marilyn Monroe, prima femeie care a apărut în revista Playboy, considerată una dintre cea mai frumoasă femeie din toate timpurile. Hugh, care a murit din cauze naturale la 91 de ani, în casa lui din Los Angeles, și-a cumpărat un loc de veci lângă cavoul muzei lui Marilyn din Westwood Village Memorial Park din Los Angeles.

Hugh Hefner a plătit  locul de veci încă din 1992, pentru suma de 75.000 de dlari pentru a fi sigură că va sta lângă muza lui din tinerețe. În acest cimitir sunt înmormântate și alte nume sonore de la Hollywood, precum Natalie Wood, Farrah Fawcett, Truman Capote, Dean Martin, Zsa Zsa Gabor sau Rodney Dangerfield.

„Tăticul Playboy” a murit din cauza naturale

„Tatăl meu a trăit o viaţă excepţională, care a avut un mare impact, atât ca un deschizător de drumuri în cultură şi media, cât şi ca o voce de referinţă care a susţinut libertatea de exprimare, drepturile civile şi libertatea sexuală. El a definit un stil de viaţă şi un etos creat în jurul brandului Playboy, unul dintre cele mai cunoscute şi mai rezistente branduri din istorie”, a spus fiul lui Hugh, Cooper Heffner, director de creaţie al Playboy.

Hefner s-a născut pe 9 aprilie în Chicago, Illinois, iar părinţii lui au fost Grace Caroline şi Glenn Lucius Hefner.

Citește și: