Hugh Grant devine tată a cincea oară în șapte ani, la aproape 60 de ani

Hugh Grant devine tata

Actorul Hugh Grant, care se apropie cu pași repezi de 60 de ani, va deveni din nou tată, pentru a cincea oară în șapte ani.

Iubita lui, producătorul TV Anna Eberstein, în vârstă de 38 de ani, din Suedia, va naște cel de-al treilea copil al cuplului. Cei doi au un băiat venit pe lume în 2012 și încă un copil al cărui sex nu a fost anunțat, din 2015. Actuala sarcină a fost confirmată de mama Annei, judecător și important politician de stânga. Aceasta nu a dat amănunte, dar a spus că așteaptă încă un nepot, care va veni pe lume curând.

Hugh și Anna au venit împreună la Globurile de Aur, duminică, o apariție rară în doi. Vestimentația Annei nu a fost pe placul criticilor, ea venind îmbăcată în pantaloni de piele, botine cu toc, top negru, un colier și sacou. S-a îmbrăcat în negru, la fel ca mai toate vedetele, în semn de solidaritate cu victimele agresiunilor sexuale de la Hollywood, însă nu pe placul criticilor. Acum, însă, când s-a aflat că va fi mama din nou, ținuta ei e privită cu alți ochi.

Hugh-Grant-si-Anna-Eberstein

De altfel, un ochi antrenat ar fi putut ghici sarcina, care nici măcar nu mai e la început, însă presa s-a abținut să speculeze de această dată.

Hugh Grant, de 57 de ani, mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu asiatica Tinglan Hong, fostă recepționistă într-un restaurant din Londra: o fetiță, Tabitha, de 6 ani, și un băiat, Felix, de 4 ani. Tinglan era însărcinată cu Felix când actorul aștepta primul copil cu Anna.

Citește și: