Un mare actor a devenit pentru a cincea oară tată! Cine e cea care i-a dăruit încă un copil

Hugh Grant a cincea oara tata

Actorul Hugh Grant a devenit din nou tată, la 57 de ani. Vestea cea mare a fost dată chiar de o fostă iubită, actrița Elizabeth Hurley, care a anunțat că bebelușul este un băiat.

Starul din 'Love Actually' sau seria 'Bridget Jones' are o relație în prezent cu Anna Eberstein (38 de ani), producător TV din Suedia.

Hugh Grant si actuala iubita

Cei doi mai au împreună un băiat, John, în vârstă de cinci ani, și o fetiță de doi ani.

Hugh Grant, care a devenit de cinci ori tată în numai 7 ani, adică după ce a trecut de 50 de ani, mai are doi copii dintr-o relație anterioară cu asiatica Tinglan Hong, fostă recepționistă într-un restaurant din Londra: o fetiță, Tabitha, de 6 ani, și un băiat, Felix, de 4 ani. Tinglan era însărcinată cu Felix când actorul aștepta primul copil cu Anna.

Potrivit lui Elizabeth, care a avut o relație cu Hugh Grant timp de 13 ani, începând din 2000, Hugh e un tată minunat și 'a devenit o persoană mai puțin nefericită' de când are copii. De fapt, spune ea, faptul că a devenit tată l-a umanizat mult pe Grant, l-a făcut să se dezvolte pe plan personal. De menționat e faptul că Hugh Grant e nașul fiului ei, Damien, de 15 ani.

Elizabeth și Hugh au rămas foatre apropiați, în ciuda felului în care s-a terminat relația lor, când actorul a fost prins făcând sex cu o prostituată într-o parcare.

'Suntem ca frate și soră… Cred că e așa, în parte, pentru că am pornit de la zero și am ajuns undeva împreună', a explicat Elizabeth.

'Am avut ani îngrozitori la începuturi, când niciunul dintre noi nu avea de muncă și locuiam într-un apartament minuscul. Asta ne-a legat', a mai spus actrița.

Foto: Hepta

Vezi și Hugh Grant devine tată a cincea oară în șapte ani, la aproape 60 de ani

Citește și: