Horoscopul lunii septembrie 2019. Află dacă ești printre norocoșii sau ghinioniștii zodiacului!

Horoscopul lunii septembrie 2019

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii septembrie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Profită de momentele frumoase de dragoste din luna septembrie. Dacă îți dorești mai multă stabilitate, ar trebui să îți cumperi o casă şi să îți întemeiezi o familie, iar primii pași îi poți face luna aceasta pentru că vei avea alături de tine partenerul potrivit. Jupiter va ajuta nativii Tauri singuri să se împlinească în iubire, arată horoscopul lunii septembrie 2019.

Scorpion

Singuraticii Scorpioni au toate şansele să se îndrăgostească în luna septembrie. Dacă și tu ești singură, Venus declanşează tot felul de schimbări în viaţa ta intimă și te ajută să socializezi mai mult și să cunoști pe cineva. Dacă ești tânără căsătorită deja, astrele arată șanse mari să îți mărești familia. Dacă ești doar logodită, planurile de nuntă se vor concretiza abia anul viitor.

Pești

Este luna iubirii pentru zodia ta. Iar liniștea ta sufletească vine din relația frumoasă de cuplu pe care o ai și care va fi mult mai împlinită, dacă încerci să înțelegi ce anume își dorește partenerul tău. Poate că are anumite dorințe sau planuri pe care nu îndrăznește să ți le spună, pentru că știe că nu vei de acord. Vorbește cu el și încearcă să îl sprijini!

Zodiile norocoase la bani

Gemeni

Vei avea o lună norocoasă și prosperă. În prima parte a lunii septembrie, Mercur, patronul zodiei tale, intră în Balanță ceea ce reprezintă o veste foarte bună. Chiar dacă ai cheltuieli mari, lucrurile se vor îndrepta după data de 20 și vei reuși să îți refaci bugetul. Până atunci, încearcă să fii foarte chibzuită și vei vedea că situația ta materială va fi stabilă.

Balanța

Septembrie pare să fie cea mai norocoasă lună pentru zodia Balanţă și mai ales pentru tine, dacă  ai de recuperat bani sau salarii restante. Este adevărat că, poate, banii vin prea târziu în cursul acestei luni, dar cel puţin vei începe toamna mai bogată. Dacă ești la început de carieră, septembrie poate fi luna primului tău salariu la un alt loc de muncă, arată horoscopul lunii septembrie 2019

Capricorn

Influenţa puternică a lui Mercur în luna septembrie, te va determina să lupți pentru visurile tale și să muncești mai mult pentru a-ți atinge scopurile. Nu va fi uşor, dar vei avea ocazia să aduni bani și să obţii lucrurile pentru care ai depus eforturi deosebite. Munca ta va fi răsplătită, iar la final de septembrie vei avea un buget consistent.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

Fii ambițioasă în septembrie! Ar fi bine să pui accentul pe carieră, să îți cauți un alt loc de muncă sau să încerci să propui o activitate nouă la serviciu, care ar putea aduce profit. Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi. Nimic nu pică din cer. Trebuie să fii tu activă, să cauți, să întrebi și să te implici și vei avea de câștigat.

Fecioară

Se pare că prima lună de toamnă este prielnică unor călătorii lungi, dar acestea pot fi mai degrabă în interes de serviciu, decât în interes personal. O bună parte din drumurile pe care le vei face îți vor remodela cariera, dacă ești ambițioasă și vrei să te întrebți spre un alt domeniu. Poate că vei avea şansa să te angajezi într-un domeniu legat de turism sau de publicitate.

Săgetător

Ar trebui să profiți, în luna septembrie, de noile şanse profesionale pe care le scoate în calea ta Jupiter. Va fi o lună grozavă din acest punct de vedere, cu atât mai mult dacă ești în căutarea unui loc de muncă și trimiți cât mai multe cv-uri angajatorilor. Tot Jupiter te avertizează, totuși, să fii atentă la cei care încearcă să profite de pe urma muncii tale, fără să te răsplătească.

Zodiile mai puțin norocoase din horoscopul lunii septembrie 2019

Rac

Septembrie va avea câteva momente critice pentru zodia ta. Vei fi preocupată de noi responsabilități, fie acasă, în familie, fie la serviciu și apar tot felul de urgențe pe care trebuie să le rezolvi fără întârziere. Vei cheltui sume mai mari de bani și nu va fi ușor să treci peste anumite obstacole, dar lucrurile se vor redresa spre sfârșitul lunii.

Leu

Septembrie poate fi o perioadă mai puţin favorabilă vieţii de cuplu și este posibil să ai surprize neplăcute din partea persoanei iubite. Poate că planurile voastre de viață nu mai coincid, poate că el are alte planuri de carieră care presupun compromisuri și sacrificii pe care tu nu ești de acord să le faci. Fiecare situație delicată trebuie discutată cu răbdare.

Vărsător

În septembrie, deși vine cu multe zile frumoase, atât Mercur, cât şi Jupiter, anunţă pierderi din cauza unor persoane apropiate care nu îşi respectă promisiunile. În general, totuşi, luna aceasta va fi mai bună din punct de vedere financiar, dar nu vei aduna banii de care ai nevoie. Nu te îmbogăţeşti, dar nici nu vei mai avea problemele de până acum.