Zodiile norocoase în dragoste

Taur

Va fi luna familiei, a iubirii și a multor împliniri de suflet. Spre deosebire de alte perioade din an când erai mai mult preocupată de situația ta materială, banii nu vor mai fi o problemă. În schimb, vei fi interesată de activități noi, de proiectele familiei tale, de viața de cuplu și de călătorii, arată horoscopul lunii octombrie 2019.

Balanță

Dacă în primele zile ale lunii octombrie, vei mai trece prin momente tensionate și vei fi nevoită să muncești mai mult, după data de 10 octombrie începe perioada frumoasă, cu evenimente speciale și întâlniri de suflet, cu multă dragoste și planuri romantice. Trăiește fiecare clipă la maximum!

Capricorn

Vei începe luna octombrie cu o mulțime de planuri noi, în care se va implica fie toată familia, fie bărbatul pe care îl iubești. Chiar dacă bugetul este modest, persoanele apropiate îți arată o altă cale să îți rezolvi problemele, fără să faci cheltuieli mari. O soluție poate veni de la rudele mai bogate și nu este exclus să primești o moștenire.

Zodiile norocoase la bani

Berbec

Octombrie poate fi o bună perioadă pentru a face economii și vei avea nevoie de ele pe parcursul iernii pentru toate planurile ambițioase pe care ți le faci. Până spre sfârșitul lunii octombrie, vei reuși să îți rotunjești veniturile, datorită unui bonus, dar în următoarele luni vei avea cheltuieli destul de mari.

Fecioară

Vei beneficia de câteva momente prielnice în luna octombrie și situația ta materială se va îmbunătăți. Venus amplifică toate lucrurile bune și frumoase pentru zodia ta, iar dacă primești o veste bună aceasta va aduce după sine și un beneficiu concret, anumite avantaje materiale. Din octombrie, va începe o perioadă prosperă din punct de vedere financiar.

Săgetător

Adună bani și concentrează-te doar asupra proiectelor prioritare. O nouă perioadă bună din punct de vedere financiar începe din octombrie până spre sfârșitul anului. Este posibil să apară și schimbări în mediul profesional, din care poți profita și care ar putea deschide șansa de a obține un post de conducere.

Zodiile norocoase în carieră

Rac

Prima decadă a lunii octombrie îți poate aduce un câștig nesperat, dar și obligații mai mari la muncă. Banii sau bunurile primite trebuie valorificate, altfel se vor pierde. Iar din data de 20 octombrie te vei bucura de stabilitate financiară, fie că reușești să obții un post mai bine plătit, fie că obții contracte mai bănoase.

Leu

Octombrie este luna în care astrele pot face multe pentru zodia ta în plan profesional. Este un moment al surprizelor, afirmării și al succesului profesional. În decursul acestei luni, este indicat să faci schimbările majore de care ai nevoie, să îți cauți un loc de muncă sau să începi un curs de recalificare, arată horoscopul lunii octombrie 2019.

Scorpion

La jumătatea lunii octombrie, un triunghi astral norocos, format de Luna nouă, Mercur și Marte, poate marca o reușită excepțională în carieră, dacă ești ambițioasă și îți dorești un post de conducere. Profită de acest moment și caută un loc de muncă mult mai potrivit cu stilul tău de viață. Cea de a doua jumătate a lunii este o perioadă prosperă.

Zodiile mai puțin norocoase

Fecioară

Trebuie să fii mai optimistă pentru că va sosi o schimbare. Cumva, unele probleme se vor rezolva și situația familiei tale va fi mult mai bună. În cuplu, prima jumătate a lunii va fi destul de tensionată, de aceea trebuie să fii tot timpul echilibrată și calmă, să găsești un compromis în orice situație, arată horoscopul lunii octombrie 2019.

Vărsător

Venus va fi alături de tine și te poate ajuta în viața profesională să te bucuri de aprecierea superiorilor și de câștiguri mai bune. Dar banii se risipesc ușor în octombrie pentru că apar tot felul de situații neprevăzute care te obligă să cheltui mai mult decât ți-ai propus.

Pești

Octombrie începe cu o perioadă mai dificilă, în care vei avea mai mult de muncă și prea puțin timp pentru familie sau pentru copii. Vei fi nevoită să faci un compromis, să renunți la o surpriză pregătită pentru cineva drag pentru a investi banii într-un proiect costisitor. După 17 octombrie, lucrurile încep să se îndrepte și atmosfera va fi mai destinsă.