Astrologii chinezi spun că anul Câinelui de Pământ va fi plin de suișuri și coborâșuri, de realizări și eșecuri, de perioade contradictorii și obstacole. Dar tot vechii astrologi spun că o singură șansă norocoasă poate să șteargă trei eșecuri. Chiar dacă multe zodii vor avea perioade mai dificile, vor avea și beneficii la care nu se așteaptau. Și mulți nativi vor fi suficient de norocoși să își îndrepte viața către un drum mai bun, arată horoscopul chinezesc în 2018.

Ce semnifică anul acesta elementul Pământ

Zodia Câinelui poate fi simbolizată, în 2018, de doi munți, care sunt reprezentativi pentru elementul Pământ. Influența metalului sau a focului este mult diminuată în acest an.

Oamenii vor fi profund influențați de Pământ, ceea ce înseamnă că se vor lupta să își apere drepturile, că vor face tot posibilul să își refacă forțele, să fie mai echilibrați, mai sănătoși și mai cumpătați.

Toți nativii vor simți nevoia să primească mai multă dragoste și vor fi dispuși să ofere mai mult celor care merită afecțiunea lor.

Câine. Un an dificil și aglomerat

Vechea astrologie chineză spune că niciodată cei născuți în zodia care guvernează anul curent nu sunt favorizați de destin. Câinilor nu le merge prea bine în anul lor, din contră, trebuie să învețe lecții destul de dure. Nativii acestei zodii vor trece prin momente care le vor aminti să fie mai răbdători, mai modești, să fie mai umili și mai retrași. Câinele trebuie să acționeze din umbră, să aștepte momentele favorabile și să nu se laude cu realizări mărunte, pentru că nu vor mai obține ajutorul nimănui. Toate evenimentele și situațiile prin care vor trece nativii Câini vor fi dificile, complexe și provocatoare. Vor lucra mult și vor face totul să aibă profit, dar în cele din urmă vor reuşi. Viaţa pare complicată, dar vor avea și o perioadă mai plăcută și mai norocoasă în martie.

Șobolan. Câteva realizări, dar multă muncă

Anul Câinelui se află sub semnul Pământului, un element primordial favorabil Șobolanului. Nativii acestei zodii vor avea un an bun și câteva realizări de care vor fi mulțumiți, dar trebuie să fie foarte prudenți, dacă planurile lor implică anumite riscuri. Vor avea mult de muncă pentru a strânge bani, dacă sunt ambițioși și vor să facă economii. Cei care au datorii mari nu vor scăpa de ele, dar cel puțin vor reuși să trăiască mai bine și să se bucure de un anumit confort. În viața initmă, nativii acestei zodii trebuie să comunice mai mult. Cei care sunt singuri, trebuie să se ferească de relațiile pasagere, se arată în horoscopul chinezesc în 2018. Viaţa în doi se poate schimba de la o lună la alta și vor fi momente, mai ales în perioada verii, când se vor gândi la despărţire. Anul acesta, trebuie să își protejeze inima.

Maimuță. Eforturi mai mari

Nativii Maimuțe vor avea un an dificil din punct de vedere al relațiilor de cuplu. Astrele îi îndeamnă să lupte pentru iubire şi pentru toate planurile pe care și le-au făcut împreună cu partenerii lor. Vor avea de trecut obstacole dificile chiar la începutul anului, în lunile februarie și martie, dar toamna va aduce linişte şi speranţe noi. Pe de altă parte, în ceea ce privește cariera, poate începe o perioadă prosperă și vor avea ocazia să călătorească mai mult. Dar vor fi perioade lungi în care vor lucra sub presiune și vor întâmpina tot felul de probleme dificile. Cu cât sunt mai organizați și mai practici, cu atât vor reuși să treacă mai ușor peste provocările noi care apar la locul de muncă. Din punct de vedere financiar, nu va fi un an excepțional, dar nu vor avea pierderi.

Capră. Un an al schimbărilor

În 2018, nativii din zodia Caprei trebuie să se pregătească pentru schimbări și să nu fie deloc uimiți de situațiile inedite prin care vor trece. Vor munci din ce în ce mai mult și trebuie să fie atenți la relațiile valoroase pe care le au, să comunice mai mult cu oamenii de care au nevoie. Începutul anului va fi aglomerat, plin de emoţii şi de momente tensionate. Dar tot ceea ce realizează în prima parte a anului le va aduce recompense de-a lungul verii. În mod special, luna iulie va fi bună pentru nativii Capre, dacă vor avea inițiative frumoase și creative. Iar marile schimbări de care au nevoie vor veni în primul rând în carieră, deși nici viața de familie nu este ocolită de influența astrelor capricioase.

Cal. 2018, un an pe sufletul Cailor

Nativilor Cai le merge de minune în anul Câinelui, pentru că sunt zodii compatibile, ale căror energii se contopesc și se dezvoltă una pe alta. Astrele îi vor ajuta pe nativii Cai să facă un pas uriaş în carieră sau să găsească slujba pe care și-o doresc de ani de zile. Dacă sunt născuți în prima jumătate a anului, energia Câinelui va fi favorabilă schimbărilor profesionale, iar apoi se va concentra asupra familiei. În ultimele luni ale anului 2018, nativii Cai vor fi mai interesați de casă și de copii, decât de călătorii, și se vor dedica proiectelor pe care le împart cu persoana iubită. În mod special, luna septembrie este luna în care pot investi în locuință și în dorințele familiei, fără să aibă niciun regret pentru banii cheltuiți.

Șarpe. Totul pe repede-nainte!

Anul acesta va trece într-un ritm accelerat pentru nativii Șerpi. Totul va fi pe fugă! Cele mai importante planuri și activități trebuie făcute repede, eficient și sigur. Nu au prea mult timp să se gândească la strategii pe termen lung. Le va merge bine, dacă îți schimbă locul de muncă, pentru că au nevoie de provocări și de noutăți. Altfel, cariera va stagna și este posibil ca veniturile lor să fie reduse spre sfârșitul anului. În viața personală, puţine vor fi schimbările care vor afecta echilibrul atins în 2017. Din mai până în iulie, nativii familiști se vor bucura de o perioadă excelentă, iar unii dintre ei vor deveni părinți. Pentru nativii singuri, luna februarie este o perioadă plină de romantism, se arată în horoscopul chinezesc în 2018.

Dragon. Piedici și schimbări necesare

Anul Câinelui va fi un an dificil pentru nativii Dragoni. Trebuie să se pregătească psihic pentru eșecuri sau pierderi de care se tem de ceva vreme, dar pe care până acum au reușit să le ocolească. Multe lucruri se vor destrăma în viața lor, de aceea este bine să aibă un plan de rezervă chiar de la începutul anului. Dacă nu pot intra pe ușă, să găsească un geam deschis! Fie relația de cuplu, fie cariera vor trece prin schimbări majore și trebuie să fie foarte sinceri cu ei despre ceea ce doresc să facă în viitorul apropiat. Dragonii se vor confrunta și cu probleme medicale anul acesta și trebuie să fie atenți cu sănătatea lor. Chiar dacă nu este un an norocos, 2018 poate fi anul în care nativii acestei zodii vor porni pe un drum mai bun, deși se vor împiedica la început.

Iepure. Un an mai bogat și mai dinamic

Este anul în care nativii Iepuri pun multe planuri în aplicare și își transformă visele în realitate. Anul Câinelui este de bun augur pentru nativii zodiei și vor avea mai multe luni bănoase decât în 2017. Mulți dintre ei vor reuşi să strângă o sumă importantă de bani până la sfârşitul anului. Iulie va fi o lună plină de întâlniri romantice pentru nativii Iepuri interesați de relații noi. Cei care sunt singuri, dar și cei care sunt prinși în relații nefericite, vor găsi în luna iulie momentul potrivit să se îndrăgostească şi să își schimbe viaţa. Drumul lor profesional va trece peste două mari momente de cotitură, în februarie şi în septembrie. Dar, în cele din urmă, în luna decembrie vor avea multe împliniri și se vor simți mai fericiți.

Tigru. O singură șansă, dar providențială!

Marea şansă pe care o aduce anul Câinelui de Pământ pentru Tigri este legată de profesie, deși 2018 nu va fi un an deosebit de bun pentru ei. Vor învăţa ceva nou, vor lucra într-un domeniu care are legătură cu ceea ce fac în prezent, dar se vor dezvolta mai mult. În carieră, cei mai mulți nativi Tigri vor avea multe satisfacţii. Dar în viața personală, Câinele le scoate în cale tot felul de obstacole. 2018 poate fi un an hotărâtor pentru multe cupluri nehotărâte. Nativii Tigri care iubesc sincer au şanse mari să se logodească sau să se căsătorească, se arată în horoscopul chinezesc în 2018.  Dar cei care întrețin relații pasagere și cei care au eșuat în căsnicie, ar fi bine să încerce să fie o perioadă singuri pentru a-și reface forțele. Solitudinea le va prinde bine o vreme!

Bivol. 2018, un an mai stabil

Zodia Câinelui este de bun augur pentru Bivoli, îi va ajuta să se redreseze, să lase în urmă eșecurile și să gândească pozitiv. Cu toate acestea, nu vor avea realizări extraordinare. Se vor bucura, totuși, de multe clipe liniștite și de mai multă dragoste. La începutul anului trebuie să fie mai atenți cu sănătatea lor şi echilibrul lor emoţional. Câştigurile se vor diminua în prima jumătate a anului, dar vor primi veşti bune legate de locul de muncă în a doua jumătate a anului. Vor avea nevoie de multă inventivitate să poată avansa şi să poată beneficia de câștiguri mai mari, dar șanse există. În viața personală, nativii singuri vor face cuceriri mai ales dacă vor călători departe de casă. Viața socială trebuie îmbunătățită!

Cocoș. Dragostea se lasă ușor cucerită!

2018 va fi un an profitabil până în luna septembrie. Majoritatea nativilor Cocoși vor avea un vârf al realizărilor și câștigurilor în luna aprilie, dar din toamnă lucrurile vor stagna. Veniturile lor este posibil să crească în două etape, chiar dacă banii nu vor fi chiar atât de mulţi pe cât și-ar dori ei. Mulți Cocoși vor primi și alte beneficii care le vor răsplăti munca. Cine vrea să cumpere o locuinţă sau o maşină, ar fi bine să încheie tranzacţia la începutul toamnei, deoarece puterea de cumpărare va scădea din octombrie. Cine are nevoie de stabilitate în dragoste, o va găsi fără să facă vreun compromis. Nativii Cocoși sunt norocoși și vor cuceri ușor inima celor de care se îndrăgostesc, pentru că sunt generoși și înflăcărați.

HOROSCOP1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Porc. Fiecare zi trebuie să fie o experiență

Anul 2018 începe cu multe momente frumoase, pe care nativii Porci nu le vor uita niciodată. Este un an al distracţiilor, al prieteniilor deosebite şi al vacanţelor pline de farmec. În lunile februarie și martie își vor împlini câteva visuri dragi. Mulți nativi au proiecte ambiţioase anul acesta, dar schimbările profesionale îi vor determina să fie mai prevăzători cu banii. Perioade mai puțin bune la serviciu vor veni la sfârşitul verii şi al toamnei. Iar, din luna mai până în august, vor traversa o perioadă marcată de probleme în familie. Cu toate acestea, nativii zodiei trebuie să fie optimiști, să se bucure de fiecare șansă și să încerce să facă din fiecare zi o experiență frumoasă. Energia Câinelui de Pământ îi va proteja de necazuri prea mari, se arată în horoscopul chinezesc în 2018!

sursa foto: Shutterstock